; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cu duzina e mai ieftin 2   Războiul taţilor   Steve Martin

Cu duzina e mai ieftin 2 – Războiul taţilor

17 November 2014

Cu duzina e mai ieftin 2 - Războiul taţilor - Steve MartinContinuarea filmului „Cu duzina e mai ieftin' readuce pe ecrane numeroasa familie Baker. Cu toate că are 12 copii împreună cu soția lui, Kate (Bonnie Hunt), fostul antrenor de fotbal Tom Baker (Steve Martin) se simte descurajat când două dintre fiicele lui, Nora (Piper Perabo) și Lorraine (Hilary Duff) sunt pe cale să lase în urmă „cuibul'. Și asta pentru că Nora plănuiește să se mute cu soțul ei, Bud, în Texas, iar Lorraine, pasionată de modă, acceptă să facă practică în New York.

Drept urmare, familia pune la cale o ultimă excursie împreună pe malul lacului Winnetka, Wisconsin. Însă, Tom reîntâlnește aici un rival din copilătie, pe bogătașul Jimmy Murtaugh (Eugene Levy), care are la rândul său opt copii și o soție atrăgătoare (Carmen Electra). Mai mult, Charlie (Tom Welling), fiul lui Tom și Anne (Jamie King), fiica lui Jimmy, se îndrăgostesc.

Filmul, plin de umor și aventuri, are două nominalizări la Teen Choice Awards și Young Artist Awards, dar și alte două la Zmeura de Aur (pentru rolurile jucate de Hilary Duff și Eugene Levy).

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare