Homepage  / Vedete străine

Cu dragostea pe piele! Brooklyn Beckham, încă un tatuaj dedicat soției sale

Cu dragostea pe piele! Brooklyn Beckham, încă un tatuaj dedicat soției sale
7

de Cătălina Matei,

Pasionat de tatuaje, Brooklyn Beckham are o colecție impresionantă de desene pe piele, 80 și 100. Dintre acestea, peste 20 îi sunt dedicate soției sale, actrița Nicola Peltz. Cel mai recent este chiar portretul partenerei sale de viață.

La 24 de ani, Brooklyn Beckham se poate lăuda cu o colecție specială de desene pe piele. Fiul cel mare al Victoriei și al lui David Beckham ar avea între 80 și 100 de desene pe corp, scriu cei de la DailyMail. Iar 20 dintre acestea, îi sunt dedicate soției sale, Nicola Peltz. Cel mai recent, de altfel, a fost dezvăluit de Brooklyn chiar într-un show TV.

Primul născut al lui David Beckham a dezvăluit că primul tatuaj pentru Nicola a fost făcut la puțin timp după ce s-au cunoscut.

Sunt dependent de asta! Am peste 20 de tatuaje dedicate ei. Atunci când iubești pe cineva atât de mult, pur și simplu vrei să te acoperi cu lucruri care o reprezintă pe persoana respectivă”, a mărturisit Brooklyn, invitat fiind show-ul lui Jennifer Hudson.

Totodată, tânărul și-a dat jos puloverul pentru a le arăta telespectatorilor cea mai recentă operă de pe trupul său. Brooklyn și-a tatuat pe braț portretul soției sale. Chiar sub chipul actriței, are versurile cântecului pe care cuplul a mers la altar, în luna aprilie a anului trecut.

https://www.youtube.com/watch?v=AubjGHbhbtk&ab_channel=lifewithvishvajeet

Brooklyn Beckham a preluat și numele soției

Una dintre cele mai importante decizii ale lui Brooklyn în momentul în care s-a căstorit cu Nicola a fost să preia inclusiv numele soției sale, Peltz.

A fost ideea mea pentru că am vrut să onorez și numele de familie al familiei ei și, știi, m-am gândit că atunci când vom avea copii cred că va fi atât de drăguț să avem mici Peltz-Beckham care să alerge pe aici”, a declarat Brooklyn când a fost întrebat de Jennifer Hudson despre schimbarea numelui său.

În același timp, fiul lui Beckham și-a tatuat acest nume și pe piept. Pe mână el are tatuat cuvântul „căsătorit”. El mai are tatuate jurămintele de la nuntă, inițiala N de la numele Nicolei și chiar numele bunicii soției sale.

În 2020, Brooklyn Beckham și-a făcut pe gât un tatuaj ce reprezintă ochii partenerei sale și tot pe spate sunt înșirate mai multe versuri dintr-o scrisoare de dragoste pe care Nicola i-a dat-o la începutul relației.

În aceeași emisiune, Brooklyn a mai mărturisit că-și dorește mulți copii cu Nicola: “Vreau atâția copii câți vrea soția mea. Vreau mulți, dar evident că depinde de ea”.

PFW – Miu Miu Womenswear Fall Winter 2023-2024 – Arrivals NBIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

poze Hepta

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton