; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

SexandtheCity_S1_314237900_PMRS7 SN._V343834798_SX1080_

Cu cine va fi înlocuită Kim Catrall în continuarea „Totul despre sex”

18 January 2021

Continuarea celebrului serial „Totul despre sex', ale cărei filmări sunt așteptate să înceapă în prima parte a acestui an, se pare că vine cu schimbări în distribuție. 

Deși personajul interpretat de Kim Catrall nu va fi reluat de altă actriță, presa internațională scrie că vor veni 2 noi nume în distribuție pentru a suplini absența uneia dintre protagoniste. Mai mult, se pare că se dorește a fi pus accent și pe diversitate, având în vedere că în trecut, în serial, nu au fost foarte mulți actori de culoare. 

Producția este estimată la 8 milioane de lire sterline, iar realizatorii își doresc ca în cele 10 episoade să fie redat spiritul „diversității din orașul New York '.

Se zvonește că vor fi două personaje noi – o „femeie afro-americană puternică' și o altă persoană din mediul asiatic.

O sursă apropiată producției a declarat pentru The Mail on Sunday:

„Este ridicol faptul că viața într-un melting-pot ca New York a fost descrisă doar prin ochii femeilor albe. Samantha nu se întoarce, dar vă prezentăm două personaje noi, femei puternice de culoare, care vor reflecta mai exact lumea în care trăim. Este timpul ca spectacolul să reflecte fețele și viețile femeilor reale din New York în 2021', a precizat sursa. 

 

„Just like that’, continuarea vestitei francize „Totul despre sex’ va avea zece episoade, de o jumătate de oră, iar producția este programată să înceapă la New York la sfârșitul primăverii. 

 
HBO Max a semnat un contract de revigorare a francizei, iar noua producție de care se va ocupa le va avea în distribuție pe Sarah Jessica Parker, Kristin Davis și Cynthia Nixon, care le vor juca din nou pe binecunoscutele Carrie, Charlotte și Miranda, înfățișându-le la vârsta de cincizeci de ani. Din formație lipsește de data aceasta Kim Cattrall, interpreta Samanthei, cea de-a patra eroină principală a poveștii. 
 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare