Homepage  / Vedete străine

Cu cine și-ar dori Scarlett Johansson să joace într-un viitor film

Cu cine și-ar dori Scarlett Johansson să joace într-un viitor film

de Andreea Hentea,

La premiera din această săptămână a recentului său film, „Asteroid City”, Scarlett Johansson a povestit cu ce actor celebru visează să lucreze, dar a și confirmat că este implicată într-un proiect Marvel secret, scrie hollywoodreporter.com.

De la filmele din universul Marvel și până la acest nou „Asteroid City” (proiectat în premieră absolută în mai, la Festivalul de la Cannes), Scarlett Johansson a lucrat mereu cu nenumărate vedete. Totuși, în ciuda lungii ei liste de colaborări cu cele mai răsunătoare nume, există cineva cu care încă nu a apucat să lucreze: Tom Cruise.

„Mi-ar plăcea să lucrez cu Tom Cruise”, a declarat Scarlett Johansson pentru The Hollywood Reporter la premiera newyorkeză a filmului „Asteroid City”, care a avut loc în această săptămână.

Filmul semnat de Wes Anderson, plasat într-un oraș fictiv din deșertul american, în jurul anului 1955, are o distribuție extinsă de vedete. Alături de Scarlett Johansson, din distribuție fac parte Tom Hanks, Margot Robbie, Tilda Swinton, Willem Dafoe, Bryan Cranston, Adrien Brody, Edward Norton, Steve Carell, Jeff Goldblum, Matt Dillon, Liev Schreiber, Rita Wilson, Rupert Friend, Hope Davis și Jeffrey Wright, dar și foarte tinerele Maya Hawke și Sophia Lillis. Cu același prilej, Scarlett Johansson a povestit, încântată, despre colaborarea cu Wes Anderson, regizor extrem de lăudat, de altfel, de mai toți actorii cu care lucrează. Actrița a mai lucrat cu cineastul american la excelentul film „Insula câinilor” (2018), unde a pus vocea unui personaj, alături de Bryan Cranston, Edward Norton, Tilda Swinton, Jeff Goldblum și Liev Schreiber, cu care s-a reîntâlnit la „Asteroid City”.

SCARLETT JOHANSSON, JASON SCHWARTMAN, foto Profimedia

„Atmosfera de pe platoul său de filmare este unică, fiindcă Wes nu este niciodată presat de faptul că timpul se scurge. Nu își face niciodată griji că trebuie să ajungă la următoarea dublă, nu se stresează cu privire la câte duble am turnat într-o zi, la ce mai avem de făcut sau la ce nu am finalizat încă. Este extraordinar de concentrat pe momentul scenei pe care o lucrăm atunci, ceea ce permite o libertate creativă deosebită, pentru că poți zăbovi mai mult asupra unei scene și ai tot timpul să descoperi moduri noi de-a o aborda”, a explicat Scarlett Johansson.

Scarlett Johansson, Wes Anderson, foto Profimedia

Filmul „Asteroid City” va rula în București sâmbătă, pe 24 iunie, la ora 20.30, la cinema Elvire Popesco, în cadrul American Independent Film Festival.

Ce planuri mai are Scarlett Johansson

Cu același prilej, conform collider.com, Scarlett Johansson a confirmat că proiectul ei secret Marvel este încă de actualitate. După scandalul iscat în jurul filmului „Văduva neagră”, în 2021, fanii au crezut că, în ciuda unui parteneriat lung, care a inclus opt filme, colaborarea actriței cu studiourile Marvel a fost definitiv încheiată. Cu toate acestea, se pare că actrița colaborează cu Kevin Feige (producătorul principal al francizei Marvel) la un proiect „top secret”, care nu are nicio legătură cu „Văduva neagră” și care fusese anunțat deja de câțiva ani.

La conferința de presă a filmului „Asteroid City”, Scarlett Johansson a confirmat că „proiectul este încă viabil”, dar nu a oferit niciun detaliu cu privire la acesta. Ea a făcut, totuși, o precizare importantă, spunând că greva scenariștilor a avut impact asupra acestui proiect secret Marvel. „Proiectul a rămas în picioare, dar în acest moment nu se mai întâmplă nimic, fiindcă totul este legat de greva scenariștilor și chiar de o posibilă grevă a noastră, a actorilor. Chiar înainte de grevă eram în plină dezvoltare, iar acum totul a rămas la foc mic”, a declarat actrița.

Acest proiect, al cărui secret e păzit cu strășnicie, a fost menționat pentru prima dată de Kevin Feige după disputa publică dintre Scarlett Johansson și studiourile Disney, cauzată de modul în care studiourile au distribuit filmul „Văduva neagră”. După ce premiera sa fusese amânată din cauza pandemiei, producția a ajuns să fie lansată simultan în cinematografe și pe platforma Disney+, ca titlu exclusiv, ceea ce, potrivit avocaților lui Scarlett Johansson, era o încălcare de contract. În octombrie 2021, actrița și studiourile Disney au convenit să rezolve această dispută, dar detaliile înțelegerii nu au fost dezvăluite.

Dacă despre acest misterios proiect Marvel nu avem încă indicii, se știe, în schimb, că actrița este implicată deja în viitoarea producție „Tower of Terror”, regizată de Taika Waititi. Filmul, un thriller în care cinci persoane dintr-un hotel de lux iau liftul și dispar cu totul după ce acesta este lovit de fulger, este în faza de pre-producție și va avea în spate tot studiourile Disney. Scarlett Johansson va juca în film, dar se va număra și printre producători.

Scarlett Johansson tocmai a terminat filmările la „My Mother’s Wedding”, regizat de Kristin Scott Thomas, în care trei surori se întorc acasă pentru a lua parte la nunta mamei lor (rămasă de două ori văduvă), dar sunt confruntate cu incidente din trecut, după ce la nuntă apare un grup pestriț de invitați nepoftiți. Alături de Scarlett Johansson, în film joacă Emily Beecham, Sienna Miller, Kristin Scott Thomas, Freida Pinto, James Fleet și Mark Dexter.

Actrița a încheiat deja filmările și la comedia romantică „Project Artemis”, în care joacă alături de Woody Harrelson, Channing Tatum (care l-a înlocuit pe Chris Evans, distribuit inițial, dar solicitat, între timp, de alte filmări) și Ray Romano.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton