; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Smiley gina pistol (4)

Cu cine seamănă Josephine, fetița lui Smiley și a Ginei Pistol. Noi detalii ies la iveală

05 April 2021

Peste câteva zile Smiley și Gina Pistol vor aniversa prima lună de viață a fiicei lor Josephine. Prezentatorul emisiunii „Românii au talent' a vorbit pentru prima oară despre trăsăturile fiicei lui și a dezvăluit cu cine seamănă mai mult fetița sa.  

Cu cine seamănă micuța Josephine

Din 9 martie viața lui Smiley și a Ginei Pistol s-a schimbat radical în bine. Minunea venirii pe lume a fiicei lor le-a oferit celor doi o nouă perspectivă asupra vieții și infinite motive de bucurie. Această zi va rămâne de acum pentru familia lor una dinrte cele mai importante, o adevărată sărbătoare.

Prezent în podcastul „Fain și simplu' susținut de Mihai Morar pe Youtube, artistul a vorbit despre schimbările care s-au petrecut în viața lui în ultimele săptămâni. Pe lângă alte mărturisiri, Smiley a povestit și cu cine seamănă micuța Josephine Ana. Potrivit spuselor sale, micuța a împrumutat multe trăsături de la frumoasa sa mamă: 

„Oamenii apropiați au văzut fetița, în poze. (…) Are trăsături și de la mine și de la Gina și oricum e devreme. Nici eu nu-mi dau seama. Dar cumva atunci când zâmbește regăsesc niște lucruri.

Are buze, ceea ce eu n-am, deci sigur aia nu e o trăsătură de la mine. N-are nasul meu mare, ceea ce nu e o trăsătură de la mine. Nu-mi dau seama acuma. E brunetă. Aici pot să zic că seamănă cu mine', a mărturisit Smiley în cadrul podcastului Fain și Simplu.

Cu
 Vezi galeria foto >
 
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare