; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Colu2.jpg

Cu cine se mai iubeşte Fernando Colunga

16 May 2018

Presa tabloidă mexicană a vehiculat în ultimul an că Fernando Colunga (52 de ani) ar fi din nou singur. Se pare însă că actorul mexican continuă să aibă o relaţie cu actriţa Blanca Soto (39 de ani), partenera sa din serialul „Îţi ordon să mă iubeşti!' („Porque el amor manda', 2012).

Cei doi au fost surprinşi recent de paparazzi la ieşirea dintr-un restaurant din Ciudad de Mexico, unde luau cina cu un grup de prieteni, anunţă tvynovelas.com. Din poze reiese de departe apropierea dintre cei doi. Blanca şi Fernando au încercat mereu să-şi ţină relaţia departe de ochii curioşilor şi au şi reuşit. Ultima poză cu ei într-o ipostază romantică (pe aeroportul din Miami) a fost publicată acum doi ani.

Cea mai recentă apariţie publică a lui Fernando Colunga a fost la gala premiilor „TVyNovelas 2018', organizată în Mexic în februarie. Actorul a urcat atunci pe scenă pentru a înmâna trofeul pentru „Cea mai bună telenovelă'. Premiul i-a revenit producţiei „Caer en tentación', cu Silvia Navarro şi Gabriel Soto în rolurile principale. După filmările la ultima sa telenovelă, „Pasiune şi putere' („Pasion y poder', 2016), Fernando şi-a petrecut mai mult timp la Miami, unde are afaceri imobiliare. De altfel, rolul interpretat în „Pasiune şi putere' i-a adus şi lui un premiu „TVyNovelas', pentru „Cel mai bun actor în rol negativ'.

Pe Fernando îl vedeţi în prezent pe micile noastre în telenovela „Sărmana Maria' („María la del Barrio'), care a făcut furori în 1995 şi în care actorul i-a dat replica Thaliei, iubita sa de la acea vreme.

 

Sursa foto: http://www.tvynovelas.com

 

 

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare