Homepage  / Articole

Cu cine se iubesc antrenorii de la “Marele câştigător”

Cu cine se iubesc antrenorii de la “Marele câştigător”

de Redactia Tvmania

Cori Grămescu şi Florin Uceanu – cei doi antrenori de la reality-show-ul „Marele câştigător” de la Antena 1, care îşi desemnează câştigătorul pe 16 decembrie la Antena 1 – şi-au scos partenerii de viaţă în lume la Gala Premiilor TVmania 2010.

.

În aşteptarea (şi tensiunea) marii finale a show-ului, antrenorii Florin Uceanu şi Cori Grămescu s-au relaxat marţea trecută la gala Premiilor TVmania, unde au venit însoţiţi de partenerii lor de viaţă.

Florin Uceanu (47 de ani) a venit la petrecerea de gală împreună cu iubita lui Flavia Dacin (32 de ani), finalistă la „Marele câştigător”. Cei doi au început o relaţie în timpul filmărilor la reality-show-ul de la Antena 1, spre nemulţumirea unor concurenţi care s-au plâns că Flavia a avut tratament preferenţial la antrenamente.

Cori Grămescu (26 de ani) a sosit la petrecere cu iubitul ei, cu care are o relaţie de doi ani: Gabriel Stanciu (41 de ani), manager general la o firmă de transport, care are doi copii de 9 şi 6 ani.

Antrenorii care s-au certat după terminarea filmărilor, după ce şi-au pus la îndoială metodele de slăbire, s-au ignorat însă toată seara, evitând să dea ochii unul cu celălalt.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton