Homepage  / Vedete româneşti

Cu cine s-a întâlnit Răzvan Simion în luna de miere din Bali. Fanii au fost surprinși când au văzut imaginile: „Șanse zero să se întâmple asta”

Cu cine s-a întâlnit Răzvan Simion în luna de miere din Bali. Fanii au fost surprinși când au văzut imaginile: „Șanse zero să se întâmple asta”
11

de Cristina Țapu,

Răzvan Simion și Daliana Răducan s-au căsătorit pe 8 iunie, iar în prezent se bucură de luna de miere, pe care o petrec departe de casă, în Bali. Deși se află la mii de kilometri de România, prezentatorul de la Antena 1 s-a întâlnit întâmplător cu un coleg de breaslă în vacanță!

Cu cine s-a întâlnit Răzvan Simion în luna de miere din Bali

Răzvan Simion și Daliana Răducan se află în Bali, unde petrec luna de miere și se bucură de clipe de neuitat. Pe 8 august a fost ziua îndrăgitului prezentator, iar Daliana i-a transmis un mesaj emoționant prin intermediul contului personal de Instagram.

razvan simion 2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

„Cred că în momentul în care am înțeles că viața nu trebuie să fie mereu doar lapte și miere este momentul în care m-am maturizat, în care am devenit femeie. Astăzi este prima ta aniversare în care suntem soț și soție. Și suntem în luna de miere. Dragul meu soț, îți doresc la mulți ani fericiți, nici dulci ca mierea, nici ca sarea în bucate, ci așa cum îi sunt necesari sufletului tău. Iar eu îți sunt alături, te susțin, te respect și te prețuiesc”, a fost mesajul Dalianei.

Deși se află la mii de kilometri departe de România, Răzvan Simion s-a întâlnit întâmplător în Bali cu Bogdan Ciudoiu, prezentatorul emisiunii matinale de la Pro TV, așadar principalul lui adversar din televiziune. Bogdan s-a fotografiat alături de Răzvan și făcut imaginile publice, iar cadrele au fost apreciate de peste șase mii de fani.

„12.000 km de casă. Șanse ZERO să se întâmple asta. Și totuși, total la întâmplare. Salut și aici, Răzvan Simion-Neatza. Vă zic, trăim într-o simulare că altă explicație n-am!”, a fost mesajul lui Bogdan.

Răzvan Simion și Daliana Răducan, lună de miere în Bali

La mai bine de o lună de la nunta superbă, îndrăgostiții au decis să se bucure de o lună de miere departe de casă, iar destinația pe care a ales-o a fost Bali.

Hotelul la care s-au cazat este unul de lux, cei doi având propriul majordom, iar prețurile pornesc de la 1.500 de euro pentru o singură noapte de cazare. Daliana Răducan a distribuit deja câteva imagini din luna de miere, iar fanii au apreciat cadrele pe care soția lui Răzvan Simion le-a împărtășit. „Majordomul nostru, Rose, a dotat vila cu trandafiri roșii, așa cum am avut la nuntă.”, a scris Daliana, pe pagina contrului personal de Instagram.

Sursă foto:

Citește și:



Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton