; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

123265160_193254532261211_4867024862736850862_n

Cu cine locuiește Vlad Gherman după despărțirea de Cristina Ciobănașu

16 February 2021

Viața personală a actorului Vlad Gherman s-a schimbat total de la anunțul despărțirii de cea care i-a fost parteneră timp de 9 ani. 

Actorul pe care îl putem vedea în fiecare joi, de la 20.30, în serialul românesc „Adela', la Antena 1, s-a mutat din casa producătoarei Ruxandra Ion, acolo unde locuia alături de Cristina Ciobănașu. 

Mai mult, acesta a decis să se apuce de vlogging pentru a le arăta fanilor săi ce se întâmplă în viața sa pe care se pare că o începe de la zero.

În ultimul vlog urcat pe Youtube pe 13 februarie, Vlad a dezvăluit că stă în casă cu 2 fete. 

„Este primul loc în care am stat după ce am plecat de la Cris. Sora mea are un copil, o fetiță, am complicat viața tuturor, dar în foarte scurt timp o să mă mut, o să vă arăt și acel loc', a spus Vlad Gherman în deschiderea vlogului său. 

În cadrul emisiunii lui Dan Capatos, „Xtra Night Show', de la Antena Stars, Vlad a povestit că la 28 de ani este nevoit să își înceapă viața de la zero, lucru deloc ușor:

„Eu am plecat din casa mamei mele în casa doamnei Ruxandra Ion care mi-a fost și îmi e în continuare mamă și pot să spun că am fost întotdeauna protejați amândoi, dar acum mă refer doar la mine. Faptul că acum am ieșit în lume și am scos capul la suprafață este puțin înspăimântător deși știu, sună aberant că am 28 de ani! Dar în momentul ăsta mă mut în chirie e așa un nou început! Cred că lucrurile astea se întâmplă cu un motiv, pentru a mă descoperi pe mine, pentru vindecare și poate o să încep să mă iubesc mai mult', a mărturisit Vlad. 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare