; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Montée des marches du film "Mad Max : Fury Road" lors du 68 eme Festival International du Film de Cannes

Cu cine a înlocuit-o Sean Penn pe Charlize Theron?

02 July 2015

În timp ce Ben Affleck și Jennifer Garner și-au anunțat oficial divorțul după 10 ani de căsnicie, Sean Penn – proaspăt despărțit de Charlize Theron – se pare că se consolează deja în brațele actriței Minka Kelly.

Montée des marches du film "Mad Max : Fury Road" lors du 68 eme Festival International du Film de Cannes

TMZ a lansat zvonul conform căruia actorul de 54 de ani a invitat-o pe actriță la restaurant cu ocazia aniversării sale. Seducătoarea brunetă, pe care am putut-o vedea în „Majordonul' interpretând-o pe Jackie Kennedy, a suflat în cele 35 de lumânări în restaurantul The French Laundry, din Napa Valley, California. Câțiva vecini de masă indiscreți au dezvăluit tabloidului că actorul din „The Gunman. Pe viaţă şi pe moarte' a declarat că a cunoscut-o pe Minka la un eveniment de caritate pe care l-a organizat.

The Daily Front Row's First Annual Fashion Los Angeles Awards

Pe de altă parte, „US Weekly' precizează că Sean Penn și Minka Kelly nu erau singuri, nu era propriu-zis o întâlnire în doi, ci au ieșit la restaurant cu un grup de prieteni. Aparent, „Minka și Sean s-au simțit foarte bine împreună, dar cum s-a terminat seara nu a fost foarte clar', a declarat un alt indiscret.

Te-ar putea interesa și:

De ce s-a despărţit Charlize Theron de Sean Penn

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare