Homepage  / Vedete româneşti

Cine au fost bărbații din viața Andrei înainte ca artista să-l cunoască pe Cătălin: „Eram rușinoasă, dar cred că băietii mă plăceau” 

Cine au fost bărbații din viața Andrei înainte ca artista să-l cunoască pe Cătălin: „Eram rușinoasă, dar cred că băietii mă plăceau” 
18

de Cristina Țapu,

Andra și Cătălin Măruță formează astăzi unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din industria divertismentului românesc. Sunt un cuplu de peste un deceniu și împreună au reușit să depășească orice obstacol. Puțini știu cine a fost cel care a cucerit-o pe Andra înainte de Cătălin Măruță, pe vremea când aceasta era doar o adolescentă.

Cine au fost cei care au cucerit-o pe Andra înainte ca vedeta să-l cunoască pe Cătălin Măruță

Cu mulți ani în urmă, Andra și Fabio Niță au trăit o iubire adolescentină, experimentând împreună primii fiori ai sentimentelor romantice.

Trecerea timpului a estompat fluturii din stomac, transformându-i în amintiri. Cu toate acestea, în prezent, frumoasa brunetă și primul ei iubit mențin o legătură de amiciție și schimbă câteva cuvinte atunci când se întâlnesc la evenimentele publice. Fabio Niță activează și el în domeniul muzicii, deși melodiile sale nu au reușit să ajungă în topuri.

andra-dabio-nitaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 18

Andra a suferit enorm după despărțirea de Dragoș Caploiu

O altă relație a Andrei a fost cea cu Dragoș Caploiu, fost membru al trupei Groove. Povestea lor de iubire a durat aproximativ doi ani.

Se pare că cei doi s-au despărțit chiar înainte ca artista să participe la Cerbul de Aur, unde a obținut locul al doilea. Andra a trecut prin momente dificile în urma despărțirii de Dragoș, însă motivele separării nu au fost niciodată dezvăluite, chiar dacă au circulat zvonuri despre infidelitate.

„Ei s-au despărțit în septembrie 2005. Cu doar câteva zile înainte ca Andra să participe la «Cerbul de Aur» (n.r. unde avea sa câștige locul II la secțiunea «Interpretare»). Ea a fost foarte afectată, îl iubea foarte mult și a făcut tot posibilul să se împace cu el.  Dar nu a fost să fie. Nu a fost vorba de înțelat. Pur și simplu nu a fost să fie”, povestea un apropiat al Andrei, actuala soție a lui Cătălin Măruță.

catalin-maruta-si-andra-au-reactionat-dupa-ce-fiica-lor-a-fost-criticata-pentru-rolul-din-tati-part-time-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  5 / 18

Andra a vorbit despre relațiile din adolescență

În ceea ce privește relațiile de cuplu din perioada anterioară întâlnirii cu Cătălin Măruță, Andra a declarat că acestea nu au fost numeroase. Mai mult, artista a subliniat că era destul de rușinoasă atunci când era vorba despre întâlnirile cu băieții.

„Nu am avut multe relaţii, eram rușinoasă, dar cred că băietii mă plăceau. Nu făceam primul pas. Eu m-am pupat cu doi băieti, dar am avut doar două relații: cel dinainte de Cătălin și încă unul. Relația care m-a împlinit este cea cu Cătălin. Eu în schimb nu suportam iubiţii surorii mele, Aura, cea mijlocie. O iubeam mult și voiam să stea numai cu mine. Dar acum sigur mă iubeşte cumnatul meu”, povestea Andra, conform Impact.

Sursă foto: Instagram Andra Măruță – Cătălin Măruță

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton