Homepage  / Vedete româneşti

Cu chef de scris! ADDA plănuiește să lanseze o nouă carte. „Îmi doresc să scriu şi o ficţiune”. EXCLUSIV

Cu chef de scris! ADDA plănuiește să lanseze o nouă carte. „Îmi doresc să scriu şi o ficţiune”. EXCLUSIV
10

de Cătălina Matei,

Dincolo de show-ul pe care îl oferă telespectatorilor emisiunii „Te cunosc de undeva!” de la Antena 1, unde facee chipă în acest sezon cu umoristul Radu Bucălae, ADDA stăpânește foarte bine și condeiul. Își compune versurile, iar mai nou a intrat și în rândul autorilor de cărți după ce a lansat volumul autbiografic „Cele trei ADDA”. Însă artista nu dorește să se oprească aici.

Pe lângă calitățile vocale pe care și le folosește din plin la „Te cunosc de undeva!” (Antena 1), unde face echipă cu umoristul Radu Bucălae în acest sezon, ADDA stăpânește foarte bine și condeiul. Își compune versurile, iar mai nou a intrat și în rândul autorilor de cărți. Deja a lansat un volum autobiografic și își dorește și ficțiune. Mai multe detalii aflăm imediat!

Din nou la „Te cunosc de undeva!”, de data aceasta… cu un partener pe care l-ai cunoscut cu câteva zile înainte de a începe filmările. Ce ți-a plăcut și ce nu prea te-a încântat la Radu la „prima întâlnire”?

Eu pe Radu îl ştiam din emisiunea „iUmor” şi din mediul online. La prima întâlnire, trebuie să recunosc că am fost un pic în dubii cu privire la calităţile lui vocale şi dans (râde). Pe zona de actorie nu mi-am făcut nicio grijă, eram sigură că se va descurca. Dar după ce am văzut că poate cânta, m-am liniştit. E un om extrem de amuzant, foarte cald şi fain. A fost chimie între noi din prima şi ne-am imprietenit instant.

Și cum decurg lucrurile acum?

Totul merge foarte bine şi natural. Ne distrăm, chiar dacă muncim mult şi facem totul cu plăcere. Am început să ne sudăm ca echipă.

Care au fost personajele care ți-au dat cel mai mult de furcă până acum?

Prima gală a fost horror pentru amândoi. Am avut de făcut un musical ce s-a mai făcut într-o finală. Practic, noi am spart gheaţa cu ceva foarte dificil. Am avut mari emoţii, dar ne-am descurcat onorabil. Eu aşa zic. Ah, şi a mai fost Madonna. Unde am crezut că vom leşina amândoi inainte să întrăm în scenă. Şi aici nu mai erau neapărat emoţiile de vină, ci şi costumele extrem de grele care nu ne lăsau să respirăm.

https://www.youtube.com/watch?v=4dh4C372-Ws&ab_channel=TeCunoscDeUndeva

Și care a fost cea mai lungă sesiune la machiaj pentru a intra în pielea unui personaj? Câte ore a durat?

Până acum am stat cel mai mult la Madonna. Cred că în jur de 5 ore. Trebuie să ai multă răbdare pe scaun. Recunosc că mie mi-e greu să stau mult într-un loc. Sunt un om energic şi agitat, îmi place mereu să fac câte ceva.

Am văzut că și soțul tău, Cătălin Rizea, a asistat la unele filmări. Crezi ați fi făcut o echipă bună împreună? Doar aveți experiența de la „Asia Express”…

Ar fi genial să participăm împreună, dar din păcate el nu stă bine la capitolul voce, ritm. Şi ar fi aproape imposibil să facem ceva notabil.

Apropo de Cătă… dintre travestiurile pe care tu le-ai încercat până acum, la care s-a amuzat cel mai tare?

Evident, când am fost solistul trupei Opus. Aveam o mustaţă de unchi din anii 80. Ceva deosebit. Am vrut să-l pup când a venit la platou, dar m-a refuzat.

Dar Alexandru, băiețelul vostru? Car este momentul lui preferat, de până acum de la „Te cunosc de undeva!”?

I-a plăcut Supercalifragilisticexpialidoucious . A fost un moment jucăuş şi colorat. S-a distrat maxim. Dar şi momentul Loredana i-a placut. Cred că s-a uitat pe telefon de cel puţin 10 ori şi cânta “apa apa apa” prin casă.

Fotbalist, chitarist, chef… până la urmă, spre ce domeniu crezi că se va îndrepta juniorul tău?

Sincer, nu ştiu încă. Acum are o mare obsesie pentru fotbal. Noi îl susţinem în tot ceea ce îşi doreşte să facă. Este un copil foarte activ, curios şi nu poate să stea locului pentru că se plictiseşte repede. Nu ştiu de unde are atâta energie. Şi eu, şi Cătălin suntem la fel, de fapt.  Îl încurajez să încerce de toate, în absolut toate domeniile. La un moment dat, când va creşte, cu siguranţă îşi va da seama care e menirea lui în ceea ce priveşte cariera.

Ne povesteai, recent, că îți dorești să lansezi și o a doua carte. Lucrezi deja la acest proiect? Despre ce este vorba, mai precis? Tot o carte autobiografică?

Îmi doresc să scriu şi o ficţiune. Am deja povestea în minte. O să aştept momentul potrivit. Creaţia si arta nu pot fi forţate. Aştept momentul de inspiraţie divină, ca să pot să scriu la potenţialul maxim.

Ce faci când ai timp doar pentru tine? Care este răsfățul tău suprem?

Din păcate, aceste momente sunt rare. Dar de obicei ascult muzică cu vibraţie înaltă, să mă încarc cu energie bună. Meditez şi pur şi simplu exist! Îmi place să creez şi să fac artă din orice. Inclusiv acasă, iubesc să amenajez şi să reamenajez casa des.

Și în cel alt domeniu ai putea excela?

Cred că în amenajări interioare. Design. Tot cu arta are legătura. Imi place frumosul, natura, culorile. Iubesc să creez non stop câte ceva.

adda-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton