Homepage  / Vedete româneşti

Codin Maticiuc ar fi ales-o pe Gina Pistol dacă nu o cunoștea pe Ana Pandeli. Prezentatoarea era preferata părinților afaceristului

Codin Maticiuc ar fi ales-o pe Gina Pistol dacă nu o cunoștea pe Ana Pandeli. Prezentatoarea era preferata părinților afaceristului
17

de Cristina Țapu,

Codin Maticiuc ar fi optat pentru Gina Pistol ca parteneră de viață dacă nu ar fi întâlnit-o pe Ana Pandeli. Codin Maticiuc și partenera sa de viață, Ana Pandeli, au o poveste de dragoste care durează de ani de zile și împreună sunt părinții a două fiice care le fac viața mai frumoasă.

Cu toate acestea, într-o declarație recentă, Codin Maticiuc a mărturisit că ar fi ales-o pe Gina Pistol dacă nu ar fi fost Ana Pandeli în viața sa. Iată toate detaliile despre afirmația controversată a lui Codin Maticiuc!

Cu cine ar fi format Codin Maticiuc un cuplu dacă nu ar fi întâlnit-o pe Ana Pandeli

Codin Maticiuc afirmă că, dacă nu ar fi cunoscut-o pe Ana Pandeli, ar fi ales-o pe Gina Pistol ca parteneră de viață. Codin Maticiuc și actuala sa iubită, Ana Pandeli, constituie un cuplu solid și armonios în lumea showbiz-ului. Cuplul are două fiice, Smaranda și Ilinca, și trăiește o viață de familie fericită, deși este cunoscut faptul că în trecut, Codin Maticiuc nu putea fi numit cel mai fidel bărbat și avea o slăbiciune pentru femeile frumoase.

Una dintre relațiile celebre din trecutul amoros al lui Codin Maticiuc a fost cu Gina Pistol. Participând recent la podcastul lui Măruță, afaceristul a recunoscut că ar fi optat pentru o relație cu Gina Pistol dacă nu ar fi întâlnit-o pe Ana Pandeli, deoarece fosta prezentatoare reușise să obțină simpatia părinților săi.

„Probabil că aș fi fost forțat de familie să o aleg pe Gina Pistol. Au iubit-o foarte mult ai mei. Din toate fetele din trecut, pe ea au apreciat-o cel mai mult”, a recunoscut Codin Maticiuc, fără să stea prea mult pe gânduri.

Fiica de patru ani a lui Codin Maticiuc suferă de o boală incurabilă

În cadrul unui podcast, Codin Maticiuc a împărtășit unul dintre cele mai dificile momente din viața sa, atunci când a aflat că fiica sa, care a împlinit patru ani în luna mai a acestui an, suferă de o boală incurabilă la nivelul ochilor, cu potențial de a duce la orbire.

Codin Maticiuc, imagini adorabile cu fiica lui cea mică. Ilinca a împlinit un anIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 17

Afecțiunea de care suferă Smaranda este întâlnită extrem de rar, cu un caz depistat la un milion de oameni. Cu toate acestea, din fericire, boala nu s-a dezvoltat atât de mult încât să afecteze grav văzul Smarandei.

Codin Maticiuc este un tată implicat

Ana, partenera de viață a lui Codin Maticiuc, are un fiu în vârstă de 13 ani, dintr-o relație anterioară. Omul de afaceri dedică timp pentru a petrece momente speciale alături de el, implicându-se în diverse activități, inclusiv călătorii în afara țării. 

Codin nu face diferențe între fiul Anei și cele două fiice pe care le are alături de aceasta, încercând să fie un tată exemplar pentru toți trei.

Sursă foto: Instagram Codin Maticiuc

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton