Homepage  / Vedete româneşti

Cu ce se ocupă Gina Pistol de când a renunțat la televiziune: „Alerg de dimineață până seara”

Cu ce se ocupă Gina Pistol de când a renunțat la televiziune: „Alerg de dimineață până seara”
15

de Cristina Țapu,

Gina Pistol a hotărât, cu câțiva ani în urmă, să renunțe la televiziune, deși era gazda a două dintre cele mai populare emisiuni, Asia Express și Chefi la cuțite, pentru a petrece mai mult timp cu fiica ei. Gina Pistol a mărturisit că nu mai putea face față programului extrem de solicitant și a trecut prin depresie postnatală, dar chiar și acum are un program foarte ocupat. Iată cu ce se ocupă Gina de când a renunțat la televiziune!

Cu ce se ocupă Gina Pistol de când s-a retras din televiziune

Gina Pistol a traversat o perioadă de depresie după ce a devenit mamă și a ajuns la epuizare din cauza programului încărcat de la Antena 1.

După ce s-a retras din televiziune, Gina Pistol a fost foarte activă pe pagina personală de Instagram, unde realizează diferite campanii de pe urma cărora obține diferite sume de bani. Deși nu mai apre pe micul ecran, programul Ginei Pistol continuă să fie unul aglomerat, conform propriilor dezvăluiri.

gina-pistol-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 15

Gina Pistol s-a destăinuit internauților și a dezvăluit că aleargă de dimineață până seara. În plus, ea a mărturisit că este implicată într-un nou proiect, însă a refuzat să ofere detalii suplimentare despre acesta.

„Am zis să fac mai fac și eu niște Story-uri să mai vorbesc cu voi, în cazul în care vă întrebați ce mai fac. Fac bine, nici eu nu știu ce naiba fac. Alerg de dimineață până seara.

Ideea este că mi se întâmplă foarte multe lucruri faine, o să vă povestesc eu despre ele. Încerc întâi să mi le așez așa, în cap, în suflet, în viață.

Am o viață foarte agitată, dar mi se întâmplă foarte multe lucruri mișto. O să vă povestesc despre asta în curând. Până atunci sper că sunteți bine, sănătoși, sănătoase. Și eu sunt bine, sănătoasă. Cam atât de la mine”, a povestit Gina Pistol, pe pagina personală de Instagram.

Gina Pistol și-a construit o carieră solidă în domeniul televiziunii

Deșiviața sa este acum echilibrată, situația nu a fost întotdeauna așa. Originară dintr-o familie modestă din județul Teleorman, Gina a trecut cu greu peste despărțirea părinților săi. Mai mult decât atât, se zvonește că tatăl vedetei ar fi fost un om violent.

Cu toate că nu a absolvit învățământul superior, Gina Pistol a reușit să-și construiască o carieră solidă. A deținut rolul de prezentatoare în emisiuni de mare succes de pe Antena 1, precum „Asia Express” și „Chefi la Cuțite”, pentru fiecare dintre acestea primind o recompensă financiară în valoare de 15.000 de euro pe sezon, conform informațiilor apărute în presă.

De asemenea, Gina Pistol și-a construit o comunitate impresionantă de fani pe platformele de socializare, ceea ce i-a permis să încheie diverse contracte de imagine.

La vârsta de 24 de ani, i s-a propus să intre în domeniul televiziunii pentru prima dată. Ea a debutat ca prezentatoare în emisiunea „Nu suntem blonde” de pe Naţional TV, alături de Catrinel Sandu.

După ce a prezentat „Campionatul suporterilor” la Prima TV, a acceptat provocarea de a participa la emisiunea-concurs „Dansez pentru tine” de la Pro TV. Ulterior, a apărut în diverse emisiuni, inclusiv „MasterChef”, „Ferma Vedetelor”, „Sunt celebru, scoate-mă de aici” și „Aventură cu 4 stele”.

Sursă foto: Instagram Gina Pistol

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton