Homepage  / Vedete româneşti

Cât de greu i-a fost Elenei Marin să revină la viața de zi cu zi după șapte luni la Survivor 2021: „Treci prin niște stări…Nu-mi venea să cred”

Cât de greu i-a fost Elenei Marin să revină la viața de zi cu zi după șapte luni la Survivor 2021: „Treci prin niște stări...Nu-mi venea să cred”
21

de Cristina Țapu,

Elena Marin a revenit în jungla dominicană la trei ani de la participarea sa la „Survivor”. Dansatoarea este determinată să dea tot ce are mai bun pe trasee și să ajungă în marea finală. Iată ce spunea Elena despre experiența „Survivor” în urmă cu câțiva ani, atunci când a părăsit competiția.

Cu ce probleme s-a confruntat Elena Marin după încheierea Survivor 2021

Elena Marin a ajuns până aproape de finală în ediția precedentă la care a participat și a petrecut luni întregi în Republica Dominicană, departe de familie și de toți cei pe care îi iubește. După eliminare, ea a povestit cât de greu i-a fost să se acomodeze din nou la viața de zi cu zi.

Elena Marin (5)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 21

Primul gând pe care l-a avut faimoasa după Consiliul de eliminare de la „Survivor România” a fost să își recupereze telefonul și să meargă în camera de hotel, să vorbească cu familia ei. Din nefericire, Elena Marin nu a putut să facă ce și-a dorit, și-a uitat parola de la telefon și chiar a pierdut multe dintre mesajele susținătorilor, așa cum a povestit aceasta, în cadrul unei emisiunii moderate de către Teo Trandafir.

„A fost o problemă cu telefonul meu. Prefer să fiu foarte asumată, ca să zic așa. Mi-am uitat parola de la telefon. În momentul când am ieșit din competiție eram disperată să iau legătura cu familia, să pot să iau legătura cu Andrei și nu reușeam să îmi amintesc parola telefonului”, povestea ea în emisiunea „Teo Show”.

„Treci prin niște stări timp de șapte luni de zile… nu-mi venea să cred că la un moment dat voiam să îmi amintesc o melodie și nu reușeam.

Noi eram acolo în competiție și aveam jocuri și în momentul în care ne gândeam ce joc aveam în urmă cu două zile, nu reușeam să ne amintim. Și era o problemă colectivă, nu doar a mea. Și mi-am uitat parola telefonului, am băgat-o de mai mult de trei ori și, din păcate, nu am mesajele vechi”, a mai adăugat ea la Kanal D.

Cine este Elena Marin de la Survivor All Stars

Anul acesta competiția din Republica Dominicană este transmisă de către trustul de televiziune de pe Pache Protopopescu, PRO TV, iar concurenții sunt cei mai buni din sezoanele trecute, așadar atmosfera tensionată și probele pline de adrenalină vor fi la ordinea zilei. Vă reamintim că Andreea Tonciu și Elena Ionescu au părăsit deja competiția.

Elena Marin 9Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  10 / 21

Elena Marin a fost dansatoarea Andreei Bălan și a fost asistenta lui Mihai Morar în emisiunea „Răi da’ buni”. Elena are 36 de ani, măsoară 1,68 metri și cântărește aproximativ 50 de kilograme. În afara pasiunii sale pentru dans, Elena Marin a explorat și domeniul actoriei, jucând în seriale și telenovele precum „Secretul Mariei”, „Burlacii” și „Spitalul de Urgență”.

În luna septembrie 2023, Elena Marin și-a deschis propria școală de dans în zona Pipera din București. Anunțul l-a făcut chiar ea pe contul personal de Instagram.

Sursă foto: Kanal D – Instagram Elena Marin

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton