; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

CN Femei în animaţie

Cu ce se prezintă Cartoon Network la Festivalul de Animaţie de la Annecy

12 June 2018

Cartoon Network va participa săptămâna aceasta la Festivalul de Animaţie de la Annecy, unde va găzdui o sărbătoare a femeilor în lumea animației. Ca parte a acestei activități, Turner şi Cartoon Network vor anunţa că vor sponsoriza o studentă, cu scopul de a descoperi și sprijini mai mult femeile talentate, pentru a le ajuta să devină creatorii viitorului.

Lansarea se va face printr-o proiecţie specială – “Cartoon Network celebrează femeile din lumea animației” – care le prezintă pe unele dintre cele mai de succes și influente femei ale Cartoon Network, precum și conținut exclusiv, cum ar fi o primă vizionare a noului serial original CN, „Summer Camp Island'.

În cursul zilei de joi, 14 iunie, în sala Pierre Lamy, participanții le vor putea asculta pe: Patricia Hidalgo, Chief Content Officer, Turner EMEA & International Kids Strategy; Julia Pott, creator al serialului Summer Camp Island; Eva Lee Wallberg, creator Cartoon Network, nominalizată la Annecy pentru serialul Aventurile bravului prinţ Ivandoe; și Lauren Sassen, Creative Director, nominalizată la Annecy pentru serialul Aventurile fraţilor Urşi.

Patricia Hidalgo, Chief Content Officer, Turner EMEA & International Kids Strategy, a spus:

„Talentul femeilor în această industrie este sărbătorit acum mai mult decât oricând și suntem cu adevărat fericiți să arătăm asta la Annecy și să colaborăm cu The Animation Workshop pentru a sponsoriza un studentă talentată, al cărei nume îl vom dezvălui săptămâna aceasta! Pentru Cartoon Network lucrează unele dintre cele mai bune creatoare din industrie, dar știm că sunt mai multe şi au povestiri minunate și inovatoare și este important să le căutăm şi să le sprijinim”.

Michelle Nardone, Director of the Bachelor in Animation, la The Animation Workshop a adăugat:

„Suntem onorați că televiziunea Cartoon Network o va susține pe una din studentele noastre din regiunea EMEA, pentru a-și realiza studiile în animație. Așteptăm cu nerăbdare să ne cultivăm talentul și sperăm să vedem cum va evolua acest candidat în cariera sa de creator de conținut, urmând pașii altor absolvenți ai noştri, cum ar fi Eva Lee Wallberg'.

Mai mult, Cartoon Network va găzdui încă o dată popularul său picnic By the Lake joi, 14 iunie (12.30-2.30 pm). De această dată, picnicul este organizat în parteneriat cu compania soră Warner Bros., pentru a sărbători lansarea „Haideţi, Tineri Titani! Filmul', noul film bazat pe serialul de succes care este difuzat de Cartoon Network.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare