Homepage  / Vedete româneşti

Cu ce se ocupă Zanni de când a câștigat „Survivor All Stars”. Fanii l-au felicitat când au văzut imaginile

Cu ce se ocupă Zanni de când a câștigat „Survivor All Stars”. Fanii l-au felicitat când au văzut imaginile
17

de Cristina Țapu,

Zanni a câștigat emisiunea Survivior All Stars și și-a rotunjit veniturile considerabil. După ce a revenit în România din Republica Dominicană, Zanni a început să fie foarte activ pe paginile rețelelor de socializare, așadar a dezvăluit fanilor cu ce se ocupă de când a câștigat concursul.

Cu ce se ocupă Zanni de când a câștigat Survivor All Stars

Zanni a dorit să arate tuturor pe internet cum își petrece timpul atunci când nu este activ pe rețelele de socializare. Pe lângă pasiunea pentru muzică, Zanni este și talentat la desen. S-a filmat în timp ce realiza un tablou cu o semnificație deosebită pentru el. Le-a spus fanilor că acesta este de vânzare pentru 350 de euro. A primit numeroase comentarii de susținere, iar fanii l-au felicitat pentru ambiția de care dă dovadă.

zanni tablouIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 17

„Vărul nostru preferat se pricepe la toate. Foarte mișto desenul!”, „Talent, nu glumă. Există ceva oare la ce să nu te pricepi tu Zannidache?”, „Doamne ferește, dar câte calități/talente mai poți avea???”, „Există ceva la care să nu te pricepi?”, au fost o parte dintre comentariile pe care le-a primit Zannidache.

Zanni, câștigătorul Survivor All Stars, a fost solicitat pentru diverse evenimente artistice după ce a devenit cunoscut publicului prin participarea sa la Survivor 2021, reușind să obțină venituri și din muzică. Din august 2021, a înființat firma Zanni Music, specializată în susținerea activităților de interpretare artistică și organizarea de spectacole.

Zanni are o poveste impresionantă de viață

Pe lângă activitatea sa de antreprenor, tânărul a obținut venituri suplimentare din participarea la galele de MMA și din contractul încheiat cu Pro TV pentru prezentarea emisiunii Survivor: ExtraShow pe platforma Voyo. Potrivit Cancan, în perioada în care a fost prezentator, acesta ar fi câștigat o sumă care s-a ridicat la aproximativ 10.000 de euro.

Invitat la podcastul moderat de către Burusucu, fostul coleg de emisiune al Teodorei Trandafir, Zanni a oferit detalii despre viața personală. Câștigătorul Survivor All Stars a declarat că nu mai este singur, ci se află la începutul unei relații cu o domnișoară pe care o place foarte mult. Cu toate acesta, nu se grăbește și ia lucrurile așa cum vin, bucurându-se intens de fiecare clipă.

În spatele imaginii de „tip dur”, cu numeroase tatuaje, Zannidache ascunde o poveste de viață absolut impresionantă. El s-a născut pe 20 septembrie 1998 și a crescut într-un orfelinat. Experiențe dure trăite până acum l-au determinat să devină un luptător. În prezent, tânărul se bucură de succes profesional și are un număr impresionant de fani.

Sursă foto: Instagram Zannidache

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton