Homepage  / Vedete româneşti

Cu ce se ocupă Vlad Huidu, soțul Giuliei Anghelescu, de la America Express, sezonul 2. A fost cameraman, dar s-a reprofilat

Cu ce se ocupă Vlad Huidu, soțul Giuliei Anghelescu, de la America Express, sezonul 2. A fost cameraman, dar s-a reprofilat
12

de Cristina Țapu,

Giulia Anghelescu și Vlad Huidu sunt doi dintre concurenții emisiunii „America Express", sezonul 2. Cei doi sunt căsătoriți din anul 2012, iar împreună sunt părinții unui băiat pe nume Eduard și a unei fetițe pe nume Antonia. Iată cu ce se ocupă Vlad Huidu atunci când nu este văzut de către telespectatori pe micul ecran.

Cu ce se ocupă soțul Giuliei Anghelescu de la „America Express”, sezonul 2

Numele Giuliei este cunoscut publicului din România încă din perioada în care aceasta făcea furori alături de trupa DJ Project. Anii au trecut, iar Giulia a luat o pauză de la industria muzicală pentru a se dedica familiei și creșterii celor doi copii.

Cuplul format din Giulia și Vlad, fratele omului de televiziune Șerban Huidu, este unul care a reușit să facă față provocărilor. Vlad nu se află în lumina reflectoarelor, precum soția sa. El a fost o bună perioadă de timp cameraman, iar în prezent ocupă funcția de director de imagine.

Giulia Anghelescu și Vlad Huidu s-au căsătorit în anul 2012 și au împreună doi copii

În anul 2012, Giulia și Vlad Huidu au decis să-și unească destinele în fața ofițerului de stare civilă și a lui Dumnezeu. Ei s-au cunoscut în platoul unei emisiuni, iar odată cu trecerea timpului relația de prietenie dintre ei s-a transformat în una de iubire.

Imunitatea a fost câștigată de Vlad Huidu și Giulia Anghelescu, la America Express, sezonul 2 (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Împreună au doi copii, o fată pe nume Antonia și un băiat pe nume Eduard Mikael. De-a lungul timpului, Vlad și Giulia au depășit multe obstacole împreună și au găsit o modalitate de a ieși mai puternici din fiecare provocare.

Povestea lor nu a fost dintotdeauna una care a curs lin. Ei au fost despărțiți pentru o perioadă de un an și jumătate înainte de a realiza că, de fapt, erau făcuți unul pentru celălalt. Timpul petrecut departe unul de celălalt i-a făcut să realizeze cât de importantă este legătura lor. Au învățat să facă compromisuri, să treacă cu vederea imperfecțiunile, iar astăzi sunt de neoprit.

Despre America Express – Drumul Soarelui 

Drumul Soarelui se va desfășura, pentru prima oară, pe două emisfere. Concurenții pornesc din Columbia, trec prin Mijlocul Pământului în Ecuador, destinația finală fiind Buenos Aires, Argentina. Pleacă din Medellin, Columbia, fosta reședință a lui Pablo Escobar și trebuie să ajungă în țara lui Messi.

Parcursul lor include tot ce are mai interesant de oferit această zonă a Americii de Sud. Misiunile și jocurile sunt gândite în așa fel încât să le ofere atât lor, cât și telespectatorior, o experiență completă. Vor trăi aventura la cote maxime în Columbia, vor cunoaște triburile indigene din Ecuador și vor învăța ce înseamnă pasiunea în Argentina.   

Sursă foto: Antena 1 – Instagram Giulia Anghelescu

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton