Homepage  / Vedete româneşti

Cu ce se ocupă Vero Căliman după ce a renunțat la Gașca Zurli. Actrița a demarat un proiect ambițios

Cu ce se ocupă Vero Căliman după ce a renunțat la Gașca Zurli. Actrița a demarat un proiect ambițios
10

de Cristina Țapu,

Vero Căliman a renunțat la rolul pe care îl avea în cadrul echipei Gașca Zurli și s-a orientat către propriile proiecte. Iată cu ce se ocupă în prezent Fetița Zurli, după 15 ani în care a adus zâmbetul pe chipurile copiilor din România.

Cu ce se ocupă Vero Căliman după ce a renunțat la Gașca Zurli

La scurt timp după ce a luat decizia de a părăsi Gașca Zurli, Vero Căliman, cunoscută pentru interpretarea Fetiței Zurli, se lansează într-un nou proiect. În loc să se retragă de pe scenă pentru a se odihni, artista investește timpul liber într-o misiune nobilă: să aducă zâmbete și bucurie în sufletele oamenilor, în special a celor mici.

Acum, actrița se dedica unor proiecte pe care le-a visat de mult, dar pe care nu a avut ocazia să le pună în aplicare până acum. Cu doar câteva zile în urmă, a transmis un mesaj pe platformele de socializare, dezvăluindu-și implicarea totală în activitățile viitoare.

zurliIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Vero Căliman a orchestrat un proiect captivant denumit Teatrul la Sat, având ca scop să aducă magia spectacolului în satele îndepărtate, unde copiii nu au acces la astfel de experiențe. Își propune să inspire imaginația celor mici prin piese de teatru special concepute pentru ei.

„Cu sufletul plin de bucurie, vreau să vă spun că am petrecut Ziua Mondială a Teatrului într-un mod cât se poate de potrivit. Am lansat un proiect la care am visat de când mă știu, cu scopul de a aduce copiii de la sat mai aproape de lumea teatrului, de poveștile din spectacole și, mai ales, mai aproape de ei înșiși. Când am aflat că în Comuna Jegălia e un primar care își dorește același lucru pentru copii nu am stat pe gânduri.

Împreună am pus la cale proiectul ‘Teatrul la Sat’. Vrem să le oferim copiilor de acolo o altă perspectivă asupra vieții. Vrem să-i inspirăm să citească mai mult și să devină mai curioși, să le facem locul de joacă din ce în ce mai mare. Și uite aşa voi face naveta de două ori pe săptămână pentru a duce Teatrul la Sat. Așa cum știu eu mai bine, cu toată bucuria mea şi priceperea mea”, a fost mesajul pe care Vero l-a scris pe paginile rețelelor de socializare.

Vero Căliman a transmis un mesaj emoționant după ce a părăsit Gașca Zurli

Cu toate că a părăsit Gașca Zurli, Vero își dorește acum să-și redescopere propria identitate și să își refacă încrederea în sine. Prin această schimbare, speră să le arate oamenilor cine este cu adevărat și să poată face pace cu sine. Cel mai important este să-și găsească linistea interioară, nu să primească validarea publicului.

vero calimanIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  9 / 10

Vero Căliman, cunoscută publicului pentru personajul „Fetița Zurli” din Gașca Zurli, a transmis un mesaj emoționant pe paginile personale ale rețelelor de socializare la o lună după ce a decis să pună capăt colaborării cu grupul fondat de Mirela Retegan.

Vero a recunoscut că traversează o perioadă dificilă și că are nevoie de liniște pentru a-și regăsi echilibrul și a face pace cu gândurile care nu îi dau momentan pace.

„Dar am o familie și un grup de prieteni care mă iubesc până la lună și înapoi, iar eu nu știu cum să mă bucur de asta, pentru că nu știu cum să mă conving că merit. Știu că există mulți alții care trec prin asta. Care, aparent, au tot. Dar care nu se au pe ei.

Care pleacă în vacanțe exotice, dar nu pot fugi de gândurile de insuficiență. Care au succese profesionale răsunătoare, dar care ajung acasă la un cămin gol și rece, pentru că nu se pot opri din muncă cu gândul că își vor pierde identitatea. Ceva sigur e de făcut, încerc în fiecare zi să mă reeduc, să găsesc o cale spre o pace activă. Voi reuși! Da știu, mi s-a mai spus și că sunt prea profundă sau că gândesc prea mult”, a fost mesajul lui Vero Căliman.

Sursă foto: Instagram Gașca Zurli

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton