Homepage  / Vedete româneşti

Ce profesie are soția lui Denis Hanganu. Ce spune actorul despre gelozia în relația de cuplu: „Am avut bucuria de a fi ales de un om unic”

Ce profesie are soția lui Denis Hanganu. Ce spune actorul despre gelozia în relația de cuplu: „Am avut bucuria de a fi ales de un om unic”
19

de Cristina Țapu,

Denis Hanganu a intrat în atenția publicului odată cu rolul de succes pe care-l interpretează în serialul de la Pro TV, „Clanul”. Iată cine soția sa și ce declară actorul despre gelozia din cadrul relației de cuplu.

Cu ce se ocupă soția lui Denis Hanganu, celebru pentru rolul din „Clanul”

Denis Hanganu s-a căsătorit anul trecut cu aleasa inimii sale, în cadrul unei ceremonii discrete. Ziua nunții este cea mai plăcută amintire pentru actor, ala cum el însuși a mărturisit în cadrul unui interviu recent pe care l-a acordat pentru Spectacola.

denis-hanganu-nunta-8Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 19

Cei doi au traiectorii profesionale extrem de diferite, însă acest aspect nu îi separă, dimpotrivă. În timp ce actorul se află întotdeauna în lumina reflectoarelor, mai ales pe scenă la teatru, partenera sa de viață lucrează ca medic și nu obișnuiește să participe la evenimentele mondene.

„Tocmai, sunt foarte multe cupluri formate dintr-un actor și un medic, am văzut asta, s-a mai întâmplat asta, erau mulți profesori de-ai mei căsătoriți cu soții doctorițe și atunci am întâlnit stereotipul ăsta.

E o chimie și o comunicare foarte bună, eu cred în asta. Cred în oamenii care fac parteneriate pe planul ăsta, fiind din același domeniu, dar, în același timp, e o idee la fel de bună să fie și domenii diferite de activitate, nu te plictisești niciodată, ai tot timpul subiecte de discuție”, a declarat actorul, conform sursei menționate anterior.

Denis Hanganu a vorbit despre relația de cuplu și a dezvăluit că între el și soția sa nu poate fi vorba de gelozie, cei doi reușind să găsească întotdeauna o cale de a depăși micile probleme care apar la orizont.

„Nu pot să-mi dau eu cu părerea despre cum sunt femeile. Ele sunt personalități vaste, complexe, în același timp și de admirat. Eu am încercat să-mi aleg, am avut bucuria de a fi ales de un om unic, care nu împărtășește astfel de probleme.”, a concluzionat Denis.

Ultimul episod din „Clanul”. Denis Hanganu, despre cum i-a schimbat viața serialul de la Pro TVIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  12 / 19

Serialul „Clanul” ajunge la final odată cu sezonul 4

Serialul „Clanul” ajunge la sfârșit odată cu sezonul 4. În curând, Pro TV va difuza noile episoade, iar Denis Hanganu a vorbit cu emoție despre finalul poveștii. „Nu-mi vine să cred că spun asta, dar sezonul 4 este sezonul de rămas bun”, a declarat actorul.  

Cei de acasă au urmărit, încă de la primul episod, povestea personajelor, iar acum a venit timpul să aflăm cine a rămas cu datorii pentru că întotdeauna… Păcatele se plătesc!

Adevărul e chiar în fața lor, trebuie doar să-și calculeze pașii și să ia cele mai bune decizii. Va învinge iubirea și familia va rămâne pe primul loc? Alianțele se vor destrăma sau vor prelua puterea? Cert este că, la final, toată lumea va plăti! 

Sursă foto: Instagram Denis Hanganu – PRO TV

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton