Homepage  / Vedete româneşti

Cu ce se ocupă Raluca Moianu de când a renunțat la televiziune. Are un program foarte încărcat

Cu ce se ocupă Raluca Moianu de când a renunțat la televiziune. Are un program foarte încărcat
12

de Cristina Țapu,

Raluca Moianu, în vârstă de 55 de ani, a decis în urmă cu mai mulți ani să se retragă din domeniul televiziunii. Recent, ea a fost invitată la o emisiune și a dezvăluit cu ce se ocupă de când a decis să iasă din lumina reflectoarelor.

Cu ce se ocupă Raluca Moianu de când a renunțat la televiziune

Raluca Moianu este în prezent profesoară de comunicare la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale” din București, unde le împărtășește studenților secretele radioului. De asemenea, ea înregistrează cărți audio pentru o platformă românească, așadar agenda ei este una ocupată.

raluca 2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

„Sunt profesor de comunicare, predau radio jurnalism, o formă de televiziune, comunicare în general. Țin cursuri, sunt o persoană foarte ocupată, poate nu pare, dar sunt. Mă bucur că lucrez cu antreprenori, țin evenimente în corporații și lucrez mult. Dimineața, aproape în fiecare dimineață fac audiobook-uri.

E ca o răzbunare a omului de radio care știe că nu rămâne nicio vorbă după el înregistrată, se duc toate în etern și nu rămâne după emisiune după el. Astea sunt lucruri care rămân. Sunt niște înregistrări care rămân, sunt niște cărți, unele dintre ele de marea valoare. Pentru mine este o onoare să pun vocea pe acea valoare”, a dezvăluit Raluca Moianu, la emisiunea Xtra Night Show.

Raluca Moianu a fost nevoită să-și crească singură fiica

Raluca Moianu are o fiică în vârstă de 19 ani care poartă numele de Mara. Tânăra s-a căsătorit recent cu alesul inimii sale. Între ea și Virgil există o diferență de vârstă de 13 ani, însă acest lucru nu pare să fie o piedică în calea iubirii lor. Raluca recunoaște că a fost foarte surprinsă atunci când fiica sa i-a spus că este însărcinată, însă așteaptă cu nerăbdare să-și cunoască nepoțelul care va veni pe lume în primăvara anului viitor.

Mara Ilinca Ancuța, fiica cunoscutei prezentatoare Raluca Moianu, s-a căsătorit cu avocatul Virgil Boglea într-o ceremonie discretă la București. Evenimentul a avut loc în prezența familiilor și a celor mai apropiați prieteni, iar mirii au spus un ferm „DA” în fața ofițerului Stării Civile.

Raluca Moianu și-a crescut fiica singură după ce a rămas fără soțul ei. Mara avea numai 13 ani când tatăl ei a murit din cauza unei boli incurabile. După tragedie, fosta prezentatoare a fost nevoită să-și crească singura fata. Prin urmare, cele două au devenit mai unite ca niciodată, ele având acum o relație specială. Raluca și Mara sunt bune prietene și vorbesc deschis despre orice subiect.

Sursă foto: Instagram

Citește și:


Cel mai nou VIDEO
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton