Homepage  / Vedete româneşti

Cu ce se ocupă Radu, fiul Ancăi Țurcașiu. Nu are de gând să pășeasă în lumina reflectoarelor

Cu ce se ocupă Radu, fiul Ancăi Țurcașiu. Nu are de gând să pășeasă în lumina reflectoarelor
4

de Redactia Tvmania

Anca Țurcașiu, în vârstă de 53 de ani, este mama unui băiat, pe nume Radu, care îi aduce zâmbetul pe chip și de care este foarte mândră. Tânărul s-a căsătorit în urmă cu doi ani cu aleasa inimii sale și a fost întotdeauna harnic și foarte muncitor. Iată cu ce s-a ocupat Radu imediat după ce a luat examenul de Bacalaureat cu note foarte bune!

Ce meserie a avut fiul Ancăi Țurcașiu imediat după ce a terminat liceul

În ciuda faptului că Anca Țurcașiu se numără printre cele mai populare și iubite artiste din România, fiul ei Radu pare să nu urmeze aceeași cale. El nu își dorește o carieră în lumea showbizului așa cum o are faimoasa sa mamă.

Radu a atras atenția cu câțiva ani în urmă, când a obținut nota 10 la Matematică și 9.45 la proba de Fizică la Bacalaureat. Mai mult, tânărul, absolvent al liceului „Gheorghe Lazăr”, a ales să se angajeze ca ospătar la o terasă pe litoral, imediat după susținerea examenului de Bacalaureat pentru a deveni independent financiar.

Anca Țurcașiu, imaginea care i-a uimit pe fani. Cum s-a pozat la mare, la 53 de aniIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

Radu a urmat apoi Facultatea de Pedagogie. Cu toate acestea, fiul Ancăi Țurcașiu a ales să-și orienteze cariera către o meserie care îi permite să petreacă mult timp în natură. Astfel, s-a dedicat profesiei de instructor de snowboard în Brașov și pare să fie mulțumit de alegerea făcută.

Radu a avut o adolescență zbuciumată

Anca este o mamă modernă și o soacră înțelegătoare, care preferă să nu intervină în mariajul fiului său. Are o relație foarte bună cu aceasta și susține că Radu este un tânăr cuminte, atent, empatic și responsabil.

„Da, am mai spus că n-am dat sfaturi sub nicio formă și nici nu mă bag în viața lor. Sunt foarte fericiți, se iubesc foarte mult. Mi-ar plăcea să am o nepoțică cu părul ondulat și cu ochii verzi – o bombonică de fetiță!

Radu a fost destul de rebel. Băieții sunt altfel cred. A depășit momentul acela pe la 20 de ani. Astăzi avem o relație foarte frumoasă, suntem foarte buni prieteni. A redevenit bun, cald, înțelept și sunt foarte fericită”, a povestit Anca Țurcașiu, conform Revistei Viva!

Cu aproape trei ani în urmă, Anca Țurcașiu trecea printr-o perioadă dificilă, luând decizia de a pune capăt unui mariaj care durase 22 de ani cu medicul Cristian Georgescu. Acum, după ce și-a revenit și a mers mai departe, artista poate aborda subiectul cu mai multă detașare.

Sursă foto: Instagram Anca Țurcașiu

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton