Homepage  / Vedete româneşti

Cu ce se ocupă Radu, fiul lui Ștefan Bănică Jr. La doar 22 de ani, el are deja propria afacere

Cu ce se ocupă Radu, fiul lui Ștefan Bănică Jr. La doar 22 de ani, el are deja propria afacere
11

de Cristina Țapu,

Ștefan Bănică Jr. are toate motivele să fie un părinte mândru. Fiica cea mică, pe care o are din relația cu Andreea Marin se implică în diferite activități caritabile și studiază din greu pentru a urma Dreptul, în timp ce fiul său cel mare, Radu a moștenit pasiunea pentru muzică și are toate șansele să devină un antreprenor de succes. Iată cu ce se ocupă Radu, la 22 de ani!

Cu ce se ocupă Radu, fiul de 22 de ani al lui Ștefan Bănică Jr.

În urmă cu aproximativ doi ani, Radu și-a deschis propria cafenea în București, folosind suma de bani pe care a reușit să o stângă prin munca proprie.

Radu Ștefan BănicăIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

„Este o mare bucurie să vă anunț că unul dintre visurile mele s-a împlinit în acest an. Vă aștept pe toți pentru o cafea bună, un brunch și, de ce nu, un pahar de Prosecco,”, scria la acea vreme Radu, pe pagina personală de Instagram.

Pe lângă faptul că are o mentalitate antreprenorială, Radu Ștefan este și student la teatru, fiind în al doilea an de studiu. Își propune să-și construiască propriul renume în industrie, conștient fiind de presiunea asociată numelui tatălui său, și este hotărât să depună eforturi susținute pentru a reuși tot ce-și propune.

Radu și-a lansat primul hit chiar în ziua în care a împlinit 22 de ani

Radu a moștenit pasiunea pentru muzică de la părintele său și a urcat pe scenă alături cu acesta. În plus, chiar de ziua sa, Radu a lansat o piesă care s-a bucurat de mare succes în mediul online.

Radu a landat piesa „Vagabondul”, un remake al cunoscutei melodii interpretate de Gheorghe Dinică.

Videoclipul, regizat de Alexandru Nagy și produs de Niciozifarafilmare, spune povestea unui frizer ucenic ce visează cu ochii deschiși la o carieră strălucită, dar și la iubire. Cu semnătura lui Radu, această reinterpretare a piesei îndrăgite de generații întregi aduce un suflu nou și actual, capturând atenția publicului prin creativitate și emoția refrenului.

Radu Ștefan este pasionat de fotografie și de modeling

Fiul lui Ștefan Bănică își dorește să ajungă un mare actor pe scenă și spune că business-ul lui este doar o pasiune.

Mi-a plăcut de mic partea aceasta de fotografie, de modeling și consider că e tot din ramura artistică, până la urmă e o artă și asta, așa că îmi place! Profesia mea va rămâne și va fi de actor pe scenă, asta este ce îmi doresc cel mai mult, la fel și muzica, iar pentru mine business-ul este un hobby și le îmbin de fiecare dată când pot”, a spus artistul, la Antena Stars, potrivit spynews.ro.

Sursă foto: Instagram Radu Bănică

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton