Homepage  / Vedete româneşti

Cu ce s-a ocupat Pavel Bartoș înainte de a deveni actor. Părinții lui visau să urmeze cu totul alt drum

Cu ce s-a ocupat Pavel Bartoș înainte de a deveni actor. Părinții lui visau să urmeze cu totul alt drum
17

de Redactia Tvmania

Pavel Bartoș, în vârstă de 48 de ani, este un nume cunoscut în industria divertismentului românesc. Nu este doar un prezentator care reușește să-i țină pe telespectatori în fața micilor ecrane, ci și un actor versatil. Înainte de urca pe scena teatrului sau de a apărea la televizor, Pavel Bartoș a avut un loc de muncă complet diferit! Detaliile spumoase despre această perioadă a vieții sale le-a oferit chiar el!

Cu ce s-a ocupat Pavel Bartoș înainte de a deveni actor și prezentator

Vedeta trustului de pe Pache Protopopescu declară că a muncit din greu pentru fiecare succes profesional de care s-a bucurat, însă nu regretă nici măcar o clipă sacrificiile pe care le-a făcut pentru a se afla unde este în ziua de astăzi. Ca mulți dintre colegii săi de breaslă, Pavel Bartoș a început de jos și a fost nevoit să depășeasă multe obstacole pentru a-și construi o carieră de invidiat.

marius-damian-si-pavel-bartosIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 17

Pavel Bartoș a fost nevoit să-și mintă părinții pentru a deveni actor. Mama acestuia era convinsă că fiul ei susține examenul pentru intrarea la Facultatea de Drept. În realitate, Pavel Bartoș dăduse examenul pentru Actorie. Femeia a aflat despre asta abia atunci când fiul s-a întors de la examen și i-a spus că nu avea nici cea mai mică intenție de a deveni avocat sau judecător, așa cum visa ea.

„Nu au dorit, ei voiau doar să intru la o facultate. I-am mințit că dau la Drept pentru că, atunci când spuneam cuiva că vreau să dau la actorie, lumea zâmbea sau mă lua în râs. Nu credeau că poți intra.

La acel moment, erau 50 de candidați pe un loc, așa că nimeni nu credea că pot intra la Teatru. I-am mințit pe toți că dau la Drept, inclusiv pe părinți, pentru că ei nu știau să țină un secret“, povestea Pavel.

Pentru Pavel Bartoș, perioada studenției a fost frumoasă, dar plină de obstacole, mai ales de ordin financiar. Pentru a se putea întreține, actorul a fost nevoit să se angajeze și să practice tot felul de munci.

„A fost perioada în care am lucrat și în Teatrul de Păpuși, am fost și ospătar, am lucrat și într-un non-stop, am vândut mărțișoare. Dar am savurat din plin viața de student”,  povestea Pavel Bartoș, într-un interviu acordat Revistei Viva!

Sursă foto: PRO TV – Instagram Pavel Bartoș

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton