Homepage  / Vedete româneşti

Cu ce se ocupă Monica Gabor în Statele Unite după ce toate afacerile i-au eșuat. Irinel Columbeanu a dat-o de gol

Cu ce se ocupă Monica Gabor în Statele Unite după ce toate afacerile i-au eșuat. Irinel Columbeanu a dat-o de gol
11

de Cristina Țapu,

Monica Gabor locuiește de mulți ani în Statele Unite ale Americii, acolo unde trăiește o frumoasă poveste de iubire cu Mr. Pink. Deși fosta soție a lui Irinel Columbeanu a încercat să dea lovitura în lumea afacerilor, se pare că nu a avut prea mult noroc. Iată cu ce se ocupă astăzi Monica!

Cu ce se ocupă Monica Gabor în Statele Unite ale Americii după ce toate afacerile i-au eșuat

După ce s-a mutat în America, Monica Gabor a dorit să devină femeie de afaceri, însă lucrurile nu au decurs așa cum spera. Fosta soție a lui Irinel Columbeanu a încercat să lanseze o linie vestimentară ce urma să îi poarte numele, dar nu a avut succes.

Cum-arata-acum-Irina-Columbeanu.-Fiica-Monicai-Gabor-a-implinit-14-ani-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Ulterior, fosta doamnă de la Izvorani a încercat să introducă în România marca de ceaiuri energizante a actualului ei soț, Mr. Pink. Însă și acest proiect a fost sortit eșecului. Cu toate acestea, Monica nu a renunțat și s-a reprofilat, din nou! Irinel Columbeanu a dezvăluit că fosta sa soție câștigă acum o sumă modestă de bani activând ca profesoară de limba engleză!

„Monica nu mai are nicio afacere. Ramona e cu astea, cu parfumurile. Ea e doar profesoară de engleză acum”, a dezvăluit Irinel Columbeanu, conform Cancan.

Irina Columbeanu, o elevă de nota zece

Irinel Columbeanu este foarte mândru de fiica sa, Irina, care locuiește în Statele Unite ale Americii încă din anul 2018, alături de mama sa și Mr.Pink. Adolescenta a finalizat liceul și are planuri mari de viitor, potrivit propriului tată.

„Îmi doresc să devin chirurg și să deschid o clinică non-profit pentru tulburările de alimentație, în care femeile, dar și oricine altcineva care a avut probleme legate de imaginea propriului corp, să învețe să iubească, să prețuiască și să aprecieze fiecare centimetru al corpului lor”, a spus Irina pentru The Malibu Times.

Irina Columbeanu este o sursă de mândrie pentru părinții ei. La vârsta de 17 ani, Irina se evidențiază prin motivația și implicarea ei în activități atât la școală, cât și în afara ei. Ea a fost recent recunoscută ca fiind printre „elevii anului” la un eveniment organizat de Clubul Băieților și Fetelor din Malibu (BGCM), din care face parte de aproximativ șase ani.

Sursă foto: Instagram Monica Gabor

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton