Homepage  / Vedete

Cu ce se ocupa Mona Segall înainte să dea lovitura cu America Express și Chefi la cuțite. A crescut pe platourile de filmare și de mică visa la o carieră în televiziune

Cu ce se ocupa Mona Segall înainte să dea lovitura cu America Express și Chefi la cuțite. A crescut pe platourile de filmare și de mică visa la o carieră în televiziune
10

de Cristina Țapu,

Mona Segall, în vârstă de 62 de ani, este astăzi unul dintre cei mai importanți producători de televiziune din România, fiind figura centrală din spatele unor producții de succes precum „Românii au Talent” și „Dansez pentru Tine” de la PRO TV, sau „America Express” și „Chefi la Cuțite” de la Antena 1. Iată cu ce se ocupa Mona Segall în periaoda comunistă, înainte de a deveni cunoscută țării întregi prin prisma emisiunilor de divertisment pe care le-a produs.

Mona Segall a copilărit pe platourile de filmare

Mona Segall este cunoscută pentru succesele sale în lumea televiziunii, având în portofoliu producții notabile precum „Asia Express” și „Chefi la cuțite” de la Antena 1, dar și emisiuni celebre precum „Dansez pentru tine”, „Vocea României” și „Românii au talent”, realizate în perioada când activa la trustul de pe Pache Protopopescu.

Cu sprijinul părinților săi, Doru și Paula Segall, ambii documentariști, Mona a avut privilegiul să descopere secretele acestei profesii încă din copilărie. Când avea trei anișori, Mona Segall știa deja că voia să lucreze în televiziune atunci când va fi mare, iar visul i s-a îndeplinit!

Cu ce s-a ocupat Mona Segall înainte să dea lovitura cu „Chefi la cuțite” și „Asia Express”

La vârsta de 19 ani, în perioada comunistă, Mona Segall a început să lucreze inițial ca asistent de regie și regizor secund la Studiourile Buftea. A făcut parte din echipa producțiilor „Liceeni” și „Lumini și Umbre”. După anul 1990, a devenit angajată la Media Pro și Pro TV, unde a coordonat emisiuni de succes, inclusiv „Dansez pentru Tine” și „Românii au Talent”.

Mona SegallIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

În 2014, a făcut tranziția la Antena 1, unde își desfășoară activitatea în prezent. Mona nu regretă tranferul și consideră că este cea mai bună decizie pe care o putea lua pentru propria persoană și cariera sa.

Monica Segall primește un salariu astronomic la Antena 1

Mona Segall a negociat condițiile venirii sale la Antena 1, reușind să obțină un salariu lunar de 20.000 de euro. Odată ce a făcut trecerea la trustul Intact, echipa cu care lucrează și programul au suferit modificări semnificative, întrucât producătoarea a dezvăluit că nu poate desfășura activități încă de la primele ore ale dimineții.

Întrebată despre competiția dintre cele două mari televiziuni, Mona Segall a menționat că există o emisiune difuzată de PRO TV, „Românii au talent”, pe care niciun alt format TV nu va reuși să o depășească atunci când vine vorba despre audiențe.

Sursă foto: Antena 1

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton