Homepage  / Vedete româneşti

Cu ce se ocupă Iustina Loghin după încheierea emisiunii „Insula Iubirii”. Cornel a pus capăt speculațiilor: „Nu este nevoie”

Cu ce se ocupă Iustina Loghin după încheierea emisiunii „Insula Iubirii”. Cornel a pus capăt speculațiilor: „Nu este nevoie”
13

de Cristina Țapu,

Cel mai recent sezon al emisiunii „Insula Iubirii” a ajuns la final, însă telespectatorii continuă să fie interesați de modul în care se desfășoară viețile concurenților după încheierea filmărilor. Iustina și Cornel au fost printre concurenții cei mai mediatizați, iar internauții continuă să le adreseze întrebări incomode. Iată cu ce se ocupă Iustina Loghin după finalul emisiunii!

Cu ce se ocupă Iustina după încheierea emisiunii „Insula Iubirii”

Iustina Loghin și Cornel au sosit pe „Insula Iubirii” pentru a-și testa relația. Cei doi au trecut prin momente pline de tensiune, dar în cele din urmă relația lor s-a dovedit mai puternică decât orice obstacol. Reveniți în România, Iustina și Cornel s-au căsătorit și așteaptă să devină părinți, căci fosta concurentă este însărcinată.

Iustina, surpriză neașteptată pentru Cornel, în finala Insula iubirii  (12)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

După finalizarea filmărilor pentru „Insula Iubirii”, relația dintre Cornel și Iustina continuă să stârnească interesul internauților. Recent, internauții au atacat-o pe Iustina acuzând-o de faptul că nu muncește, ci doar cheltuie banii partenerului său de viață. De altfel, concurenta menționa în timpul filmărilor că, de-a lungul timpului, a primit diferite cadouri costisitoare de la cel care, între timp, i-a devenit soț. Operații estetice în clinici din străinătate, diferite bijuterii de lux, s-au numărat printre cadourile primite de Iustina.

Soțul Iustinei a ținut să pună capăt speculațiilor și a dezvăluit că Iustina este o femeie muncitoare, care îl ajută foarte mult cu activitatea pe care o desfășoară la firma pe care Cornel o deține în domeniul construcțiilor.

„Iustina nu lucra de la birou, Iustina lucra de acasă și lucrează și acum de acasă când am nevoie de facturi, de chestii, ea le face acasă de pe computer, nu este nevoie să meargă la birou, ea lucrează de acasă. Eu îi transmit ce am nevoie și ea le face de acasă. Nu e contabilă, mă ajută în firmă cu tot ce avem nevoie, avem contabilă angajată care se ocupă de acte și de toate astea, dar de multe e nevoie într-o firmă. Ea lucra și ca agent imobiliar, dar s-a lăsat. Când s-a întors de la Insula, s-a lăsat de agenție pentru că nu prea mergea acolo. Era agent imobiliar, lucra pe persoană fizică și era și angajată la mine. Iustina de când avea 16 ani lucrează ca angajat”, a transmis Cornel, într-o intervenție live pe pagina de Tik-Tok.

În prezent, Cornel și Iustina sunt căsătoriți și își așteaptă cu nerăbdare fetița. Cei doi au aflat că vor avea o fiică după ce au revenit în România. De asemenea, nunta lor a avut loc în iunie 2024. 

„Sunt fericit că am participat la Insula iubirii pentru că mi-am depășit anumite limite, anumite frici pe care le aveam unul față de altul”, a spus Cornel, după „Insula iubirii”. 

„Parcă trăiesc un vis. Nici acum nu-mi vine să cred. Sunt în luna a cincea, dar nici acum nu-mi vine să cred că sunt însărcinată. Nu-mi vine să cred că voi fi mamă. Ce a fost pe Insulă a rămas acolo. Nu mă mai interesează. Plus că la noi experiența s-a terminat cu happy end, cu bebele și cred că a venit chiar atunci când aveam nevoie”, declara și Iustina.

Sursă foto: Instagram – Antena 1

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton