Homepage  / Vedete româneşti

Cu ce se ocupa Gina Pistol înainte să devină celebră. A avut o copilărie dificilă și a muncit până la epuizare încă de la o vârstă fragedă

Cu ce se ocupa Gina Pistol înainte să devină celebră. A avut o copilărie dificilă și a muncit până la epuizare încă de la o vârstă fragedă
17

de Redactia Tvmania

Gina Pistol, în vârstă de 42 de ani, este astăzi una dintre prezentatoarele preferate ale publicului. Soția lui Smiley a reușit să-i cucerească pe telespectatori prin carisma de care dat dovadă în rolul de prezentatoare a emisiunii „Chefi la cuțite” . Înainte de a deveni, însă, un nume cunoscut în televiziune, Gina Pistol a avut o meserie la care nimeni nu s-ar fi așteptat!

Cu ce se ocupa Gina Pistol înainte să devină celebră

Gina Pistol este partenera artistului Smiley și mama micuței Josephine. Cu toate că viața sa este acum echilibrată, nu a fost întotdeauna așa. Originară dintr-o familie modestă din județul Teleorman, Gina a trecut cu greu peste despărțirea părinților săi. Mai mult decât atât, se zvonește că tatăl vedetei ar fi fost un om violent.

Gina PistolIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 17

În ceea ce privește educația, Gina Pistol nu a urmat un liceu de elită, iar după absolvirea a 12 clase, a început să lucreze ca vânzătoare în orașul Roșiorii de Vede. Mai târziu, s-a mutat în București, unde a reușit să obțină un loc de muncă într-un magazin de lux. Aici, a atras atenția unor clienți cu posibilități financiare ridicate și a fost invitată să pozeze pentru celebra revistă „Playboy”.

Cu toate că nu a absolvit învățământul superior, Gina Pistol a reușit să-și construiască o carieră solidă. A deținut rolul de prezentatoare în emisiuni de mare succes de pe Antena 1, precum „Asia Express” și „Chefi la Cuțite”, pentru fiecare dintre acestea primind o recompensă financiară în valoare de 15.000 de euro pe sezon, conform informațiilor apărute în presă.

De asemenea, Gina Pistol și-a construit o comunitate impresionantă de fani pe platformele de socializare, ceea ce i-a permis să încheie diverse contracte de imagine.

Gina Pistol și-a făcut debutul în televiziune la 24 de ani

La vârsta de 24 de ani, i s-a propus să intre în domeniul televiziunii pentru prima dată. Ea a debutat ca prezentatoare în emisiunea „Nu suntem blonde” de pe Naţional TV, alături de Catrinel Sandu.

Ulterior, a încercat să-și dezvolte cariera în actorie, apărând în seriale și filme precum „La bloc” și „Margo”, ceea ce i-a adus oportunități noi de colaborare cu membrii trupei Divertis, care au ales-o să se alăture echipei lor.

În tot acest timp, ea a continuat și munca în domeniul modelingului, care o ajutase să iasă din magazinul în care lucra. Cu toate acestea, principalul său succes a fost televiziunea.

După ce a prezentat „Campionatul suporterilor” la Prima TV, a acceptat provocarea de a participa la emisiunea-concurs „Dansez pentru tine” de la Pro TV. Ulterior, a apărut în diverse emisiuni, inclusiv „MasterChef”, „Ferma Vedetelor”, „Sunt celebru, scoate-mă de aici” și „Aventură cu 4 stele”.

Sursă foto: Antena 1 – Instagram Gina Pistol

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton