Homepage  / Vedete româneşti

Cu ce se ocupă Flavia Mihășan după despărțirea de Marius Moldovan. Primele informații despre noul ei proiect

Cu ce se ocupă Flavia Mihășan după despărțirea de Marius Moldovan. Primele informații despre noul ei proiect
14

de Cristina Țapu,

Flavia Mihășan și tatăl copiilor ei au decis să pună punct poveștii lor de dragoste în cursul acestui an. Dansatoarea nu s-a lăsat copleșită de suferință și și-a dedicat timpul familiei și proiectelor personale. Iată cu ce se ocupă în prezent Flavia.

Cu ce se ocupă Flavia Mihășan după despărțirea de Marius Moldovan

În ianuarie a acestui an, Flavia Mihășan anunța sfârșitul relației sale cu Moldovan, după o perioadă de 5 ani. Cei doi au împreună doi copii și au decis să mențină o relație civilizată în interesul micuților.

După despărțire, fosta asistentă de la emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani” a găsit rapid o nouă ocupație, îndepărtându-se astfel de problemele familiale.

Flavia Mihășan, noi detalii despre despărțirea de Marius Moldovan  (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

Flavia Mihășan și Mirela Zeța au fost selectate pentru a face parte din distribuția spectacolului musical „Chicago”, unul dintre cele mai longevive spectacole de pe Broadway. Evenimentul va avea loc la București pe 6 și 7 aprilie, la Circul Metropolitan, sub îndrumarea regizorului George Costin. Ambele artiste au fost alese în urma unui casting în care au participat peste 400 de artiști.

flavia-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  7 / 14

Flavia nu doar joacă în spectacol, ci contribuie și la coregrafia acestuia. Pe lângă rolul său principal, ea face parte și din trupa de dansatori a producției.

„Așteptam un proiect ca acesta de foarte mult timp. Pentru mine CHICAGO este bucurie pură. De la textul în sine, repetițiile unde lucrăm mult și colegii de scenă, până la faptul că personal, explorez atât de mult din ce mi-am dorit. Este o experiență în sine și abia aștept emoțiile pe care le voi simți în timpul spectacolului pentru că pe lângă coregrafierea anumitor momente, voi și dansa. Spectacolul asta ar trebui văzut de toată lumea. Cumva, tot ce se va întâmplă pe scenă este atât de actual și se sincronizează aproape perfect cu ceea ce trăim cu toții zilnic. Am avut șansa să am multe experiențe notabile în entertainment, însă cu siguranță CHICAGO le depășește pe toate.”, declara Flavia, conform Libertatea.

Flavia și Marius Moldovan s-au despărțit după cinci ani de relație

Flavia Mihășan s-a despărțit de iubitul ei, Marius Moldovan, după cinci ani de relație. Cei doi au format întotdeauna un cuplu discret, motiv pentru care nu se cunosc foarte multe detalii despre despărțire. După ce s-a aflat că nu mai sunt împreună, Flavia a făcut prima declarație despre separare și a mărturisit că ea și tatăl copiilor ei au rămas „în cele mai bune relații”.

De fapt, Flavia Mihășan s-ar fi separat de tatăl copiilor ei în urmă cu ceva luni, potrivit gândul.ro. Decizia despărțirii ar fi fost luată de comun acord, deși toată lumea se aștepta la o nuntă. Cei doi au rămas totuși în relații bune de dragul copiilor. Marius Moldovan își vizitează copii aproape zilnic. 

Sursă foto: Instagram Flavia Mihășan – PRO TV

Citește și:


Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton