Homepage  / Vedete româneşti

Cu ce se ocupă Daniela Crudu de când a devenit mamă și a renunțat la televiziune: „Prefer să-mi văd de viața mea”

Cu ce se ocupă Daniela Crudu de când a devenit mamă și a renunțat la televiziune: „Prefer să-mi văd de viața mea”
12

de Cristina Țapu,

Daniela Crudu s-a retras din lumina reflectoarelor și are în prezent o viață complet diferită față de cea pe care o trăia atunci când era o prezență frecventă pe micul ecran. Fosta asistentă TV a dezvăluit într-un interviu recent cu ce se ocupă de când a renunțat la televiziune, dar a dezvăluit și care este motivul pentru care nu dorește să apară din nou pe sticlă!

Cu ce se ocupă Daniela Crudu de când a devenit mamă și a renunțat la televiziune

Acum mai puțin de doi ani, Daniela Crudu și-a surprins fanii anunțând că este însărcinată pentru prima dată. Vedeta a adus pe lume o fetiță superbă și, câteva luni mai târziu, a dezvăluit că este din nou însărcinată. Fanii au fost încântați, mai ales că de data aceasta Daniela a născut un băiețel. Astfel, în prezent, viața Danielei Crudu se împarte între familie și cei doi copii.

Daniela Crudu recunoaște că a primit mai multe propuneri de a reveni pe micul ecran, însă nu le-a dat curs și nici nu intenționează să reapară pe sticlă. Susține că se simte mult mai bine de când a renunțat la expunerea publică. Cu toate acestea, Daniela continuă să muncească și participă la diferite filmări pentru promovarea online.

daniela crudu 3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

„Nu le onorez pe toate, că nu am timp. Îmi dedic viața familiei și aleg doar ce merită. Las copiii la bunici, dar trebuie să și merite. O dată pe lună fac un shooting pentru un contract. Motivul este familia, am doi copilași superbi pe care îi iubesc nespus de mult și am pus accent pe ei. Primesc invitații să vin în emisiuni, dar nu vreau să vin să mă spovedesc. Prefer să-mi văd de viața mea și să nu vorbesc de viața mea personală la televizor”, a dezvăluit Daniela Crudu, în cadrul unei emisiuni.

Mai mult decât atât, fosta asistentă a mărturisit că se simte mult mai bine de când a decis să ducă o viață discretă și să nu mai apară la televizor pentru a vorbi despre chestiunile care țin de sfera personală.

„Îmi e bine așa cu familia. După atâția ani de proiecte, am luat o pauză. Copiii mă fac cea mai fericită și îmi place viața asta de familie. Dacă voiam la televizor, mă duceam că sunt chemată, dar nu mai vreau”, a concluzionat Daniela.

Daniela Crudu a fost o prezență constantă pe micile ecrane

Născută pe 14 iunie 1989 în București, Daniela Crudu are în prezent 35 de ani și este o figură cunoscută în lumea showbiz-ului românesc, fiind adesea recunoscută sub numele de Cruduța. De-a lungul carierei sale, a activat ca asistentă TV și model Playboy.

Daniela Crudu și-a câștigat notorietatea în rândul publicului după ce a fost prezentă timp de 3 ani în matinalul condus de Răzvan și Dani, unde a interpretat rolul de „vecină”. Pe lângă această experiență, Cruduța a participat și la diverse emisiuni de divertisment, inclusiv cea condusă de Nea Marin, alături de personalități precum Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu.

În anul 2015, Cruduța a participat ca „burlăciță” în reality-show-ul „Burlăcița”, unde l-a ales pe Valentin Gene ca partener, însă relația lor a avut o durată efemeră, ajungând la final după doar câteva luni.

Sursă foto: Instagram

Citește și:


Cel mai nou VIDEO
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton