Homepage  / Vedete româneşti

Cum arată și cu ce se ocupă Dana Războiu de când s-a retras din televiziune. A dat lovitura după ce a făcut o schimbare majoră de carieră

Cum arată și cu ce se ocupă Dana Războiu de când s-a retras din televiziune. A dat lovitura după ce a făcut o schimbare majoră de carieră
6

de Cristina Țapu,

La vârsta de 46 de ani, Dana Războiu s-a reinventat într-un alt domeniu, abandonând cariera în media și jurnalism care a durat peste un deceniu și jumătate. Fosta știristă apreciată la TVR și-a schimbat radical viața în ultimii ani, dedicându-se acum creșterii copiilor și domeniului investițiilor. Iată detaliile!

Motivul pentru care Dana Războiu s-a retras din televiziune

Jurnalista a activat în industria televiziunii timp de 17 ani și dezvăluia la începutul lui 2023 că decizia de a părăsi postul național de televiziune a fost un pas benefic pentru a scăpa de stresul care o copleșea de la o zi la alta.

„[Dana Războiu] Face foarte bine. Trăiește cu mai puțin stres decât era în televiziune, sincer, și cu mai puțin mercur! Trebuie să zic de subiectul „Mercurul în corpurile noastre”, pentru că mi-am propus să îl promovez, după ce termin cu Campionatul Național de Robotică. Și cred că e foarte mult mercur, în televiziune. Mulți colegi, din TVR, care au făcut boli grave, nici nu vreau să le rostesc.

Dana RazboiuIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Și boli metabolice sau de imunitate. E foarte mult mercur în aparatură și, mai ales, în fostele becuri. Sunt neoane, în care e mercur. Dacă e funcțional, nu e o problemă, dar dacă se sparge și rămâne, acolo, nu e înlocuit, atunci devine o mare problemă.”, povestea Dana Războiu, conform Click!

Cu ce se ocupă Dana Războiu în prezent

În prezent, Dana Războiu obține câștiguri semnificative din investițiile sale pe marile burse ale lumii. Într-un interviu recent, fosta jurnalistă a recunoscut că există o conexiune între experiența sa în jurnalism și noul domeniu în care s-a implicat și care îi aduce satisfacție.

„Bursa înseamnă să fii la curent cu tot ce se întâmplă, de fapt. Dacă vrei să vezi cum merge o ţară, arunci o privire asupra Bursei şi vezi ce se întâmplă cu adevărat în culise. Deci pentru mine a fost cumva naturală această tranziție. În plus, aveam mare nevoie să fiu independentă financiar și să îmi pot crește copiii. Poţi fi investitor la Bursă indiferent de background-ul tău profesional. Poți investi chiar dacă nu îţi place domeniul acesta, însă atunci eşti investitor pe termen lung şi, de obicei, se ocupă altcineva de portofoliul tău”, a povestit Dana Războiu.

Cum se menține Dana Războiu în formă

Fosta prezentatoare de știri a dezvăluit și cum a reușit să depășească problemele de sănătate cu care s-a confruntat în trecut. O dietă echilibrată și practicarea sportului sunt două dintre elementele de care ține cont pentru a ține la distanță problemele.

„Am început yoga pentru că nu mă puteam apleca bine să îmi leg șireturile și mi se părea cumva nepotrivit la vârsta mea să nu pot să mă aplec să-mi leg șireturile și am zis să încep un pic de yoga. Acum am ajuns să am mobilitate foarte mare. Deci încercați, căci sunt exemplul cel mai bun. Nu puteam să mă aplec, nu puteam să-mi prind vârfurile picioarelor când eram așezată, dar după un timp devii foarte mobil și este wow. Dacă eu am reușit, toată lumea poate”, relata Dana Războiu.

Sursă foto: Instagram Dana Războiu

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton