Homepage  / Vedete româneşti

Cu ce se ocupă Dan Negru atunci când nu apare la televizor. A investit o sumă fabuloasă în noua sa pasiune

Cu ce se ocupă Dan Negru atunci când nu apare la televizor. A investit o sumă fabuloasă în noua sa pasiune
8

de Cristina Țapu,

Dan Negru nu se limitează doar la televiziune, în care a investit energie și timp de peste 20 de ani. Pe lângă cariera sa din media, el a investit și într-o altă sferă, una cu perspective promițătoare pentru viitor. Recent, prezentatorul TV a făcut o achiziție semnificativă pentru afacerea sa, demonstrând încă o dată spiritul său antreprenorial și capacitatea de a naviga cu succes în diverse domenii.

Dan Negru și-a cumpărat propriul teren și este pasionat de agricultură

Dan Negru nu este doar un expert în lumea televiziunii, ci și în agricultură, un domeniu în care s-a implicat de câțiva ani. Prezentatorul de la Kanal D a investit în terenuri în zona Timișoarei acum mai mulți ani, dezvăluind că aceste pământuri au avut o semnificație deosebită în familia sa, fiind moștenite de la bunicii săi.

Dan Negru a făcut o achiziție îndrăzneață recent – un tractor de ultimă generație, similar cu cele folosite în fermele mari de peste hotare. Utilajul a fost achiziționat la mâna a doua întrucât unul nou poate ajunge la un preț de aproximativ 90.000 de euro.

Dan Negru, după ce România nu s-a calificat în finala Eurovision 2023Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Conform unui apropiat al prezentatorului, care a vorbit în exclusivitate pentru Playtech Știri, Dan Negru petrece mult timp supervizând lucrările agricole, însă se confruntă cu o problemă majoră în ceea ce privește mâna de lucru. Potrivit acestui apropiat, Negru întâmpină dificultăți în găsirea unui specialist calificat care să opereze noul tractor achiziționat.

Dan Negru vine adesea aici, ca să supravegheze lucrările, își conduce și singur tractorul, și-a luat permis. Acum are un tractor scump, marca Fendt, așa cum vezi și pe la fermele din America, este cel mai puternic model din lume. Ne-a zis că l-a cumpărat la mâna a doua, cu vreo 45.000 de euro, unul nou este în jur de 90.000 de euro.

Dar tractorul este foarte bun, de ultimă generație, poți face tot felul de lucrări. Dan se ocupă chiar și de secerat. Vinde mai apoi grâul și porumbul, cu tona, la siloz, la prețurile din zonă„, a dezvăluit acesta, conform Playtech Știri.

Cu ce s-a ocupat Dan Negru înainte de a-și face debutul în televiziune

Telespectatorilor le este aproape imposibil să se gândească că Dan Negru a avut și o altă meserie înainte de a fi prezentator pentru că acest rol i se potrivește ca o mănușă. 

Înainte de a fi om de televiziune, Dan Negru a cochetat o perioadă cu contabilitatea. A abosolvit un liceu cu profil economic și, chiar înainte de a intra la facultate, s-a angajat în domeniu.

Am terminat liceul Economic, un liceu greu înainte de ’89 și pentru că nu am intrat din prima la facultate am fost contabil. Apoi, m-am ținut doar de jurnalism, pe care încerc în anii ăștia să-l studiez mai bine printr-un doctorat la care am ajuns în anul trei. E de învățat la orice vârstă. Sunt cel mai vârstnic doctorand și în grupa mea sunt doar puști de 20 de ani. Colegii mei, doctoranzi, nici nu erau născuți când eu eram veteran deja în revelioane”, povestea Dan Negru, pentru Click!, în anul 2021.

Sursă foto: Instagram Dan Negru

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton