Homepage  / Vedete româneşti

Cu ce se ocupă Cătălin, fiul lui Romică Țociu, de la „America Express”, sezonul 2. Nu a moștenit pasiunea tatălui pentru actorie, dar este as în bucătărie

Cu ce se ocupă Cătălin, fiul lui Romică Țociu, de la „America Express”, sezonul 2. Nu a moștenit pasiunea tatălui pentru actorie, dar este as în bucătărie
8

de Redactia Tvmania

Romică Țociu, concurent la emisiunea „America Express”, sezonul 2, nu mai are nevoie de vreo prezentare. Are o carieră strălucitoare în lumea comediei, iar umorul său a câștigat simpatia publicului. Romică are o familie frumoasă, de care este foarte mândru și fără de care nu ar fi omul din ziua de astăzi. Iată cu ce se ocupă fiul actorului, Cătălin!

Cu ce se ocupă Cătălin, fiul lui Romică Țociu, de la „America Express”, sezonul 2

Romică Țociu și fiul acestuia, Cătălin, în vârstă de 28 de ani, fac echipă la „America Express” și împreună trec prin tot felul de probe, care mai de care mai dificile, pentru a ajunge cu un pas mai aproape de marele premiu. Deși Cătălin nu a călcat pe urmele tatălui său și nu a moștenit talentul actoricesc, tânărul este împlinit și mulțumit că reușește să strângă bani în urma pasiunii pe care o are.

Romică Țociu, lovit de săgeata lui Cupidon la America Express 2023, sezonul 2  (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Cătălin este bucătar și deține propria pizzerie. Drumul spre perfecționarea artei culinare nu este unul deloc simplu și necesită multă practică, însă Cătălin nu se lasă descurajat.

„Pot să spun că sora mea a moștenit talentul la actorie, iar eu talentul culinar. Dacă nu știi cu ce se mănâncă afacerea respectivă, nu poți să ai succes. Este o pasiune de-ale mele mai veche și acum o cultiv.

După cele trei module, ai diploma de chef bucătar, dar trebuie să profesezi. Și înainte, și după ce termini. După ce termini, poți să lucrezi într-o bucătărie cu stele Michelin. Noi nu cred că putem să ne dăm două ore din timpul nostru ca să ne bucurăm de o experiență”, a declarat Cătălin, conform Antena 1.

Romică Țociu este căsătorit de 28 de ani cu Nicoleta, iar împreună au doi copii superbi

Romică este căsătorit de peste 28 de ani cu Nicoleta, femeia care i-a dăruit doi copii minunați și alături de care a învățat ce înseamnă dragostea adevărată. Nicoleta este cu 10 ani mai tânără decât comediantul Romică Țociu, însă diferența de vârstă nu a fost un impediment în calea iubirii lor.

„Nicoleta este o femeie foarte frumoasă și acum. Ea este cu 10 ani mai tânără ca mine, iar atunci când am luat-o, pe la 21-22 de ani, era foarte frumoasă. Avea picioare lungi, avea un zâmbet frumos, iar frumusețea ei se vede și la copiii mei.Am niște copii foarte frumoși, pe care îi iubesc foarte mult şi de care sunt foarte mândru. Sigur că mă mai gândeam când plecam în turneu „cum las eu femeia asta singură acasă?”, dar nu mi-a dat niciodată motive să mă îngrijorez pe tema asta. Gelozia, în cantităţi industriale, poate să distrugă căsnicii”, declara Romică Țociu, conform Viva!

Relația lor a fost greu încercată, iar Nicoleta a trecut prin momente critice atunci când a fost diagnosticată cu cancer. Din fericire, cu ajutorul medicilor și a rugăciunilor venite din partea celor dragi, Nicoleta s-a vindecat și se simte bine.

Sursă foto: Antena 1

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton