Homepage  / Vedete româneşti

Cu ce se ocupă Cătălin Josan la 18 ani de la câștigarea emisiunii „Megastar”. Și-a încercat de două ori norocul la Eurovision

Cu ce se ocupă Cătălin Josan la 18 ani de la câștigarea emisiunii „Megastar”. Și-a încercat de două ori norocul la Eurovision
6

de Cristina Țapu,

Cătălin Josan, câștigătorul primului sezon al emisiunii „Megastar” în 2006, a avut o evoluție remercabilă și astăzi are o viață împlinită din toate punctele de vedere. Iată cu ce se ocupă astăzi Cătălin și care sunt motivele pentru care zâmbește larg și se consideră un norocos.

Cu ce se ocupă astăzi Cătălin Josan, primul câștigător al emisiunii „Megastar”

Cătălin Josan, câștigătorul primului sezon al emisiunii „Megastar” din 2006, continuă să fie prezent în industria muzicală, dar explorează și alte domenii captivante. Pe lângă aceasta, se bucură de o perioadă excelentă în viața personală și are toate motivele să se considere un om împlinit.

403756076_7156364144413967_5235329752133415993_nIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

După realizările în emisiunea de talente, Cătălin Josan a căutat să-și facă loc pe scena muzicală din România, însă succesul comercial nu a fost la fel de pronunțat precum cel obținut în cadrul competiției „Megastar”. Cu toate acestea. Cătălin nu a renunțat la pasiunea pe care o are pentru muzică.

În afara sferei muzicale, Cătălin Josan s-a remarcat prin implicarea sa în problemele politice din Republica Moldova, țara sa natală. Chiar dacă această implicare i-a adus consecințe în ceea ce privește participarea la anumite evenimente culturale în România, artistul și-a exprimat deschis opinia în legătură cu evenimentele din țara sa și și-a exprimat deschis nemulțumirile.

Cătălin Josan și-a cerut iubita în căsătorie

Recent, Cătălin Josan a împărtășit o veste despre viața sa personală, dezvăluind că s-a logodit cu iubita sa, Helen Alexander.

Fotografia postată pe platformele de socializare a captat atenția fanilor datorită inelului de logodnă spectaculos, decorat cu o piatră verde smarald. Helen, absolventă de Drept, activează în prezent în domeniul marketingului digital în Republica Moldova și preferă să stea departe de atenția presei.

Cătălin Josan a participat la Eurovision, dar piesele sale nu s-au bucurat de succes

Cătălin Josan și-a făcut debutul în lumea showbiz-ului după participarea la emisiunea de talente „Megastar” de la Prima TV în 2006, acum 18 ani. La vremea aceea, Cătălin era un adolescent în vârstă de 19 ani originar din Chișinău, care a impresionat publicul român cu talentul său vocal. De-a lungul timpului, a devenit celebru prin lansarea unor piese precum „Vrei, nu vrei (eşti doar a mea)”, „Veronica Demonica” și „Big Brown Eyes”, în colaborare cu Maria Marinescu.

Cătălin Josan a luat parte de două ori la concursul Eurovision, însă piesele sale nu au obținut succes. Cu toate acestea, artistul a reușit să-și lanseze albumul în țări străine, iar muzica sa este apreciată în Franța, Marea Britanie, Irlanda, Belgia, precum și în Polonia și Cehia.

Sursă foto: Instagram Cătălin Josan

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton