Homepage  / Vedete româneşti

Cum arată și cu ce se ocupă sora Laurei Giurcanu. Bianca a bifat o apariție la televizor, dar stă departe de lumina reflectoarelor

Cum arată și cu ce se ocupă sora Laurei Giurcanu. Bianca a bifat o apariție la televizor, dar stă departe de lumina reflectoarelor
34

de Cristina Țapu,

Laura Giurcanu (27 de ani) a captat atenția noastră în timpul sezonului 6 al show-ului „America Express”, unde a concurat alături de Sânziana Negru (37 de ani). Cele două au triumfat în competiție, plecând acasă cu trofeul și cu un premiu în valoare de 30.000 de euro. Cu toate acestea, Laura Giurcanu nu este singura din familie care se bucură de succes. Ea are o soră numită Bianca. Iată cu ce se ocupă tânăra!

Cu ce se ocupă Bianca, sora Laurei Giurcanu

La vârsta de 28 de ani, Bianca Giurcanu își desfășoară activitatea de câțiva ani ca însoțitoare de zbor la o companie aeriană renumită din țară, mai precis la Blue Air.

bianca giurcanuIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 34

În mediul online, Bianca a împărtășit detalii despre avantajele și dezavantajele acestei profesii, subliniind că aspectul financiar este mai atractiv atunci când vorbim despre o companie aeriană din străinătate.

Asemenea surorii sale mai mici, Bianca a bifat o apariție într-un show televizat, însă cu un profil complet diferit față de „America Express”. Tânăra a dorit să exploreze ceva nou și a optat pentru participarea în emisiunea „Bravo, ai stil! Celebrities”, unde și-a propus să-și îmbunătățească simțul artistic.

Bianca Giurcanu s-a căsătorit în anul 2023 cu alesul inimii sale

Sora Laurei Giurcanu a rostit un entuziast Da” partenerului său de viață, Alex Țicrea (30 de ani), în vara anului trecut. Cei doi erau logodiți de ceva vreme și au decis să-și oficializeze legătura într-un cadru intim, în prezența prietenilor și familiei, așadar nu au ales o ceremonie fastuoasă.

Bianca Giurcanu s-a căsătorit în anul 2023 cu alesul inimii saleIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  8 / 34

„Am zis că mă mut cu băiatul ăsta, că o să fie totul bine, ok, dar am uitat că el mănâncă mult și nu mănâncă orice, el vrea mâncare cum trebuie. Mi-a zis că ăsta (n.r. – inelul de logodnă) nu vine doar cu piatra asta de pe deget, vine cu atribuțiile lui”, povestea Bianca, la scurt timp după ce Alex o ceruse în căsătorie.

Laura Giurcanu și-a rotunjit veniturile după câștigarea America Express

Cât au câștigat Laura Giurcanu și Sânziana Negru în urma victoriei lor în „America Express” 2023? Prin câștigarea competiției, cele două vedete au obținut un premiu în valoare de 30.000 de euro, echivalentul a 15.000 de euro pentru fiecare.

Scandal de proporții între Alexia Eram, Sânziana Negru și Laura Giurcanu, la America Express 2023, sezonul 2. „Nu sunt o isterică răsfățată!” (10)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  25 / 34

Cu toate acestea, conform speculațiilor din presa mondenă, pare că suma ar putea fi mai mare, deoarece se presupune că au primit 2.000 de euro (fiecare) pentru fiecare etapă, iar competiția a avut 10 etape în total. Astfel, suma totală ar putea fi de 20.000 de euro pentru fiecare. Adăugând cele două sume, rezultă o posibilă sumă de 35.000 de euro pentru fiecare dintre ele.

Sursă foto: Instagram Bianca Giurcanu

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton