Homepage  / Vedete româneşti

Cu ce se ocupă astăzi Raluca Arvat. Timp de două decenii a fost prezentă zilnic pe micul ecran

Cu ce se ocupă astăzi Raluca Arvat. Timp de două decenii a fost prezentă zilnic pe micul ecran
8

de Cristina Țapu,

Raluca Arvat a debutat pe micul ecran în urmă cu multă vreme și a fost prima femeie care a prezentat un buletin de știri sportive la o televiziune din România. Iată cum arată astăzi și cu ce se ocupă!

Cum arată și cu ce se ocupă astăzi Raluca Arvat

Timp de aproximativ 20 de ani, Raluca Arvat a prezentat știrile sportive la PRO TV, dar în 2016 a ales să plece de la postul din Pache Protopopescu după ce a devenit mamă. Ulterior, a revenit în domeniul care a consacrat-o, păstrând însă discreția în ceea ce privește viața sa personală. Raluca activează tot în televiziune, însă nu a revenit la PRO TV, ci a decis să semneze cu Televiziunea Română. Cu toate aceastea, Raluca este de părere că cea mai mare realizare a sa este fiul său, Tudor, care îi aduce bucuria zi de zi.

Raluca Arvat.jpgIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Într-un interviu acordat Revistei Viva!, Raluca Arvat a dezvăluit care este motivul pentru care preferă să rămână departe de privirilor curioșilor. În prezent, Raluca Arvat prezintă știrile la TVR 2, dar este și realizatoare de emisiuni, iar timpul liber îl dedică fiului ei, Teodor. Nu este activă pe rețelele de socializare, spre deosebire de alte vedete, așadar nu există fotografii noi cu ea, cea mai recentă datând din anul 2020.

„Eu am preferat întotdeauna să am o viață discretă. Eu îmi trăiesc viața pentru mine însămi și pentru cei din familie, fiindcă experiențele și amintirile frumoase sau mai puțin frumoase pe care le adun, în viață, sunt ale mele. Și nu fac paradă cu ele. Nu fac ceva doar ca să am ce povesti sau ca să mă pot lăuda. Poate de asta sunt considerată o persoană retrasă.

Cât despre întrebarea ce am mai făcut în ultimii ani, îți spun atât: TUDOR! Băiețelul meu este cea mai mare împlinire a vieții mele. Și îi dedic toată energia mea și timpul meu liber. De când îl am pe Tudor, am realizat ce e cu adevărat important și ce contează, într-adevăr, în viață. Celelalte sunt întâmplări de zi cu zi”. povestea Raluca, astăzi în vârstă de 49 de ani, conform sursei menționată anterior.

Raluca Arvat își continuă discret drumul în televiziune

Inițial, Raluca și-a început cariera ca reporter la un ziar local, apoi a continuat la PRO TV – Brașov. Corespondențele ei pentru postul din Pache Protopopescu au devenit tot mai frecvente, ceea ce a condus în mod firesc la mutarea sa în București.

Pe 1 iulie 2000, a avut prima zi de lucru la PRO TV, unde a parcurs toate etapele profesionale, de la reporter și prezentator, până la editor al știrilor sportive. În 2016, surprinzând pe toată lumea, Raluca a hotărât să ia o pauză de la televiziune. La scurt timp, ea a revenit pe micul ecran, dar nu la PRO TV, ci la TVR 2.

Sursă foto: Instagram – Arhivă TV Mania

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton