Homepage  / Vedete româneşti

Cu ce se ocupă astăzi Aida Parascan, câștigătoarea celui de-al doilea sezon „MasterChef”. A renunțat complet la pasiunea pentru gătit

Cu ce se ocupă astăzi Aida Parascan, câștigătoarea celui de-al doilea sezon „MasterChef”. A renunțat complet la  pasiunea pentru gătit
14

de Cristina Țapu,

Aida Parascan, câștigătoarea celui de-al doilea sezon al emisiunii „MasterChef” difuzată la Pro TV, a surprins pe mulți atunci când și-a schimbat direcția de carieră. Deși mulți se așteptau să o vadă continuând în lumea bucătăriei, ea a decis să urmeze o altă pasiune. Fosta concurentă s-a reprofilat și este acum extrem de împlinită cu ceea ce face în prezent.

Cu ce se ocupă astăzi câștigătoarea celui de-al doilea sezon „MasterChef”

Fosta câștigătoare a emisiunii „MasterChef România” s-a specializat în reiki și terapia cu apă alcalină ionizată. Ea se pregătește să plece într-o tabără și se va întoarce în luna septembrie pentru a-și continua activitățile. Aida Parascan va organiza mai multe tabere pentru cei interesați de reiki, iar acestea vor conține meditații, post negru, yoga, precum și băi cu gheață.

aida 1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

„Sunt bine acum. În perioada următoare o să organizez tabere pentru cei care vor să se descopere și să meargă în Delta Dunării și Mehedinți pentru asta. Taberele vor fi de relaxare și de meditație. Momentan, nu știu datele exacte de desfășurare a activității, dar voi anunța săptămâna asta pe pagina de Facebook, pentru că acum concretizăm totul. Eu voi sta în această tabără până în luna septembrie.

Programul o să cuprindă cursuri de meditație, post negru cu apă sau dietă specială pentru detoxifiere, drumeții, inițieri, yoga, sound healing cu boluri tibetane și băi cu gheață. Tabăra care o să se desfășoare în perioada următoare o să fie organizată împreună cu alți terapeuți, dar fiecare cu specialitatea lui. În prezent, eu fac meditații, reiki și terapie cu apă. Adică fără mâncare, doar apă alcalină ionizată”, a povestit Aida Parascan, conform Click!

Aida Parascan a trecut prin momente cumplite anul trecut

În luna mai 2023, Aida Parascan a trecut prin momente de coșmar! Fosta câștigătoare a emisiunii MasterChef se afla în mașina unei prietene atunci când a avut loc un accident tragic. Aida se afla pe scaunul din dreapta, iar șoferul ar fi încercat să tragă pe dreapta pentru a lăsa loc altui vehicul să o depășească.

Mașina a ieșit de pe carosabil, a lovit un parapet de pe marginea drumului și s-a răsturnat de mai multe ori în câmp. Accidentul s-a întâmplat aproape de intrarea în municipiul Buzău, venind dinspre Ploiești. Aida Parascan și prietena ei au avut norocul să scape doar cu câteva răni ușoare.

„După accident, am avut o traumă, dar cred că s-a vindecat. Mă mai sperii când conduce altcineva, pentru că atunci când s-a întâmplat nu eram o la volan. Şi atunci am o teamă pentru că nu e ceva ce pot controla eu, e greu să ai încredere în altcineva. E greu să mă mai urc în maşină cu altcineva la volan, am o teamă, dau indicaţii. Am scăpat, din fericire„, a povestit Aida, conform Playtech Știri.

Sursă foto: Instagram Aida Parascan

Citește și:



Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton