Homepage  / Vedete româneşti

Cu ce s-a ocupat Andi Moisescu înainte de a deveni prezentator TV. A fost nevoit să spună „NU” și elevilor, nu doar concurenților de la „Românii au talent”

Cu ce s-a ocupat Andi Moisescu înainte de a deveni prezentator TV. A fost nevoit să spună „NU” și elevilor, nu doar concurenților de la „Românii au talent”
15

de Redactia Tvmania

Andi Moisescu este o prezență constantă pe micile ecrane, de aproximativ două decenii. Înainte de a deveni cunoscut publicului datorită emisiunilor pe care le-a moderat și a umorului fin pe care-l posedă, Andi Moisescu s-a ocupat cu altceva, departe de lumina reflectoarelor!

Cu ce s-a ocupat Andi Moiesescu înainte de a deveni prezentator TV

Andi Moisescu, pe numele lui real Alexandru Moisescu, s-a născut pe 26 octombrie 1972 în București. Are un frate mai mic pe nume Tudor, iar tatăl lor, fost regizor de film, a părăsit familia chiar după ce Tudor s-a născut. Prezentatorul a fost nevoit să crească fără iubirea paternă, o chestiune care l-a afectat nespus în perioada copilăriei.

andi-moisescu-4Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 15

Andi Moisescu a devenit celebru în urma participării la un concurs de pe postul Radio Unifan. Prima apariție a fost la Radio Costinești, apoi a ajuns la Fan Radio și Pro Fm.

În 1996, Andi Moisescu a devenit director de programe la Pro Fm. A renunțat la domeniul în care studiase – matematica. În același an, a început să lucreze în televiziune alături de Florin Călinescu și alte nume de marcă din cadrul trustului de pe Pache Protopopescu, Pro TV.

A început să realizeze emisiunea „Marcă Înregistrată” la Pro Tv, între anii 2000 și 2004. Un an mai târziu a luat naștere „Apropo Tv”, o emisiune extrem de apreciată pentru felul în care Andi comenta reclamele care apăreau pe micul ecran.

Andi Moisescu a fost profesor de matematică

Andi Moisescu a povestit că muncește de la 17 ani și a început prin a vinde ziare. Își dorea să plece în vacanță, însă familia sa nu dispunea de resursele financiare necesare, așadar nu a mai stat mult pe gânduri și s-a angajat pentru a face rost de banii care i-ar fi permis câteva zile de relaxare. Ulteror, Andi Moisescu a fost profesor de matematică și se mândrește cu faptul că a avut ocazia de a corecta chiar și câteva teze!

„Am predat doar în timpul facultății. N-am fost diriginte, dar i-am ținut locul unuia. Am dat și câteva teze. Pe unele le-am și corectat.

Cred că am fost cam darnic cu notele, pentru că, după ce și-a aruncat un ochi peste nivelul lor, profesorul titular m-a rugat să le scad pe toate cu două puncte, fără să mai stau pe gânduri”, a dezvăluit jurnalistul, conform Playtech.ro.

Sursă foto: Instagram Andi Moisescu, Antena 1, PRO TV

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton