Homepage  / Vedete româneşti

Cu ce se ocupă Adrian Țuțu, la 12 ani de la câștigarea marelui premiu „Românii au talent”. A renunțat la proiectele din București

Cu ce se ocupă Adrian Țuțu, la 12 ani de la câștigarea marelui premiu „Românii au talent”. A renunțat la proiectele din București
12

de Cristina Țapu,

Adrian Țuțu a câștigat „Românii au talent” în 2012, impresionând publicul cu talentul său și câștigând premiul de 100.000 de euro. Avea doar 19 ani când viața lui s-a transformat complet, iar numele său a ajuns să fie cunoscut de o țară întreagă. Cu toate acestea, drumul către o carieră muzicală nu a fost unul lispit de obstacole. Iată cu ce se ocupă astăzi Adrian Țuțu, la 12 ani de la încheierea concursului care l-a făcut cunoscut.

Cu ce se ocupă Adrian Țuțu, la 12 ani de la câștigarea marelui premiu de la „Românii au talent”

Adrian a investit o parte semnificativă din premiul de 100.000 de euro în cariera sa muzicală, însă lucrurile nu au evoluat conform așteptărilor. După o perioadă petrecută în București, unde a încercat să-și extindă cariera, s-a întors în orașul natal, Focșani, pentru a-și dedica timpul construirii propriului studio de muzică, un vis pe care îl avea de multă vreme.

adrian 1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

„Pe plan profesional, am reușit să construiesc propriul studio, Mycrewmusic, unde intenționez să fiu producător muzical pentru mai mulți artiști din industrie”, a povestit Adrian, în cadrul unui interiviu pe care l-a acordat recent.

În prezent, Adrian Țuțu își urmează în continuare pasiunea pentru muzică, dar a diversificat activitățile prin dezvoltarea unor proiecte antreprenoriale. În studioul său, pe lângă producția muzicală, a amenajat un spațiu dedicat foto-video pentru marketing online. Artistul susține că nu este activ pe paginile rețelelor de socializare pentru că dorește să se dedice în totalitate proiectelotr sale, conform Click!

Mai mult decât atât, Adrian a recunoscut că trăiește o fumoasă poveste de dragoste care îi oferă liniște. Nu a dorit să dezvăluie identitatea persoanei care îi aduce zâmbetul pe buze și vrea să păstreze discreția asupra vieții personale.

„Este altceva când ești iubit și fericit pe plan personal, cel profesional merge mult mai bine!”,a declarat Adrian, conform Click!

De-a lungul anilor Adrian Țuțu a lansat multe melodii, precum „Motivat”, „Masca falsă”, „Nimic nu mă oprește”, „Cu siguranță poți” sau „Nimic nu te doboară”.

Adrian Țuțu este câștigătorul primului sezon al emisiunii „Românii au talent”

La vârsta de patru ani, Adrian s-a mutat cu familia la Focșani. Cu trei ani înainte de a deveni cunoscut, era elev în clasa a X-a la Școala de Arte și Meserii a Colegiului Tehnic „Traian Vuia” din Focșani, unde și-a descoperit pasiunea pentru muzica hip-hop. Împreună cu doi colegi, a format trupa „Minorii.”

Despre „Românii au talent” a aflat de la un prieten și s-a înscris fără ezitare pe site-ul emisiunii. La preselecție, a impresionat juriul și publicul cu piesa „E evident, românii au talent,” un imn neoficial al show-ului de la PRO TV, iar în semifinală a cântat „Iubiți-vă părinții!” pe ritmuri hip-hop. În finală, cu melodia „Sunt român, deci pot,” a fost desemnat câștigătorul primului sezon.

Anunțul că Adrian Țuțu a câștigat marea finală a stârnit controverse. Mulți spectatori au fost nemulțumiți, considerând că nu talentul, ci povestea personală a fost cea care i-a adus premiul de 120.000 de euro.

Sursă foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton