Homepage  / Vedete româneşti

Cu ce se ocupă Adrian Nartea la doi ani de la încheierea serialului „Vlad”. Și-a descoperit o nouă pasiune cu ajutorul Monicăi Davidescu

Cu ce se ocupă Adrian Nartea la doi ani de la încheierea serialului „Vlad”. Și-a descoperit o nouă pasiune cu ajutorul Monicăi Davidescu
11

de Cristina Țapu,

Adrian Nartea a câștigat atenția publicului odată cu serialul „Vlad”, difuzat de către PRO TV. Odată cu finalul serialului, Adrian Nartea nu a mai fost în lumina reflectoarelor atât de mult, însă acest lucru nu înseamnă că actorul nu a fost implicat în tot felul de proiecte. Din contră, Adrian Nartea se pregătește să-și facă revenirea în forță!

Cu ce se ocupă Adrian Nartea atunci când nu joacă în filme de succes

Adrian Nartea a reușit să se mențină în atenția publicului, chiar dacă nu mai apare săptămânal pe micul ecran de mai bine de doi ani, așa cum o făcea în perioada când era protagonistul serialului „Vlad” de la Pro TV. Mai mult decât atât, actorul a acceptat provocarea lansată de Monica Davidescu și-a făcut debutul în spectacole de teatru.

Actorul nu se limitează doar la teatru, ci și la apariții în reclame, proiecte online și continuă să participe la castinguri. Adrian Nartea se remarcă prin diversitatea activităților sale artistice. În curând, publicul îl va putea vedea în filmul „Visul”, programat să intre în cinematografe în luna următoare. Actorul a oferit detalii intrigante despre personajul pe care îl interpretează în acest nou proiect cinematografic și a dezvăluit cum s-a desfășurat castingul.

cu-ce-se-ocupa-adrian-nartea-dupa-serialul-vlad-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

În momentul în care m-au chemat să îl interpretez pe Bogdan, m-au chemat la casting, dar după ce am dat proba au zis: “Gata! E ok! E perfect!” Cătălin Saizescu este un om de nota 20, nici măcar nu ne mai chinuim. “Ești liber în zilele alea?” M-am uitat. Da, facem!”, a povestit Adrian Nartea, într-un interviu acordat celor de la Impact.

Atunci când nu se află la filmări, Adrian Nartea cochetează cu teatrul și este foarte mulțumit de activitatea pe care o depune.

Și în paralel mergem cu teatrul cât de mult se poate, pentru că este o magie la teatru, chiar este și ne place mult”, a concluzionat Adrian Nartea.

Adrian Nartea a cochetat cu sportul și a defilat pentru Cătălin Botezatu

Adrian Nartea a venit pe lume la Brașov pe 6 august 1981. Încă din perioada liceului, el s-a implicat în două discipline sportive: volei și snowboard. Pasiunea pentru sport a crescut rapid, determinându-l pe Adrian să considere o carieră în această direcție. Astfel, și-a îndreptat pașii către Facultatea de Educație Fizică și Sport, unde a crezut că își poate transforma pasiunea într-o profesie. Interesant este faptul că, pe lângă aspirațiile sportive, Adrian Nartea a flirtat și cu ideea de a lucra pentru SRI.

În ciuda orientării sale către sport și domeniul securității, Adrian a explorat și latura artistică, experimentând și în modelling. Cu un fizic de invidiat, potrivit pentru lumina reflectoarelor, el și-a început cariera în Brașov și a continuat să se dezvolte în București.

Odată ajuns în București, carisma l-a ajutat să participe la prezentări de modă sub umbrela unor nume consacrate precum Catincă Roman, Dana Săvuică și Cătălin Botezatu.

Adrian Nartea a primit un diagnostic crunt din partea medicilor

La vârsta de doar 35 de ani, Adrian a primit șocanta veste că are o tumoră lungă de 4 cm, lată de 3 cm și groasă de aproape 2 cm.

Invitat în cadrul podcastului „Gând la gând cu Teo”, Adi Nartea a povestit cum a descoperit că are o tumoare pe creier. „Am avut un an jumătate, chiar doi, mă chinuiam cu o ureche care se înfunda tot timpul. Singurul lucru care o mai desfunda erau niște aerosoli cu dexametazonă.

Îmi amintesc și acum, eram desfundat, eram ok și am mers la Brașov și am trecut prin Predeal. La Predeal, mi s-a înfundat din nou și nu s-a mai desfundat.

Tot ziceam că este deviație de sept și că trebuie să merg să mă operez și atunci mama mi-a zis să mă duc să-mi fac un RMN și m-am dus. Acela a fost un moment interesant, toată ziua de sâmbătă, 1 mai, nu o voi uita niciodată.”, a povestit actorul.

Această tumoare se găsea în spatele ochiului stâng și pătrunsese în cutia craniană. Vestea a venit ca un șoc. Cu scurt timp înainte de a începe filmările pentru serialul care l-a făcut celebru, Adrian a călătorit la Lyon pentru a fi supus primei operații de extirpare. A doua intervenție a avut loc câteva luni mai târziu, iar în prezent starea de sănătate a actorului este una cât se poate de bună.

Sursă foto: Instagram Adrian Nartea – PRO TV

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton