; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Adela noriega

Cu ce se ocupă Adela Noriega, la 12 ani de când a renunțat la actorie

31 August 2020

De când s-a îndepărtat de viața publică în 2008, viața actriței Adela Noriega a fost pentru toată lumea învăluită în mister. Cele mai recente ştiri despre viaţa secretă a actriţei mexicane Adela Noriega (50 de ani) vin acum de la un jurnalist mexican, Gustavo Adolfo Infante.

Acesta susţine că protagonista telenovelelor „Amor Real' şi „Taina din adâncuri' ar locui în prezent într-un cartier de lux din Ciudad de México, Polanco, şi că ar conduce o firmă imobiliară.

„Deține o companie de bunuri imobiliare. Are terenuri, apartamente și case', a specificat jurnalistul. 

Și, deși locuiește în capitală, actrița nu a fost surprinsă niciodată de nimeni. Absența sa totală a fost explicată de același jurnalist în cadrul unei emisiuni televizate:

„Cred că nu iese nicăieri, nu a fost văzută nici în restaurante, nici în centre comerciale, în niciun loc!'. 

Revenirea Adelei pe micile ecrane este însă în continuare așteptată de fanii acesteia. În urmă cu un an, actorul Fernando Carillo declara că se află în discuții cu Adela pentru un nou proiect:

„Suntem în discuţii. Adela îşi doreşte foarte mult să revină şi cred că vom face acest lucru împreună. Ar fi ceva incredibil. Mi-ar plăcea să jucăm împreună intr-un serial sau chiar într-o peliculă care să fie văzută în America’, a spus Fernando, citat de peopleenespanol.com. Cu această ocazie, el şi-a amintit cât de mult a iubit-o pe Adela în perioada când au filmat pentru telenovela María Isabel’. „Adela mi-a furat inima la vremea aceea. Mă îndrăgostisem de ea nebuneşte, încât în 1998 am cumpărat un inel şi m-am dus să o cer de soţie. Anii au trecut, acum ştiu că este bine şi că este fericită. Este foarte dedicată familiei ei’.

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare