Homepage  / Vedete româneşti

Cu ce se ocupă acum Teo Trandafir și Iuliana Tudor, după ce au rămas fără emisiuni în grila de toamnă, la TV. Cum s-au reprofilat

Cu ce se ocupă acum Teo Trandafir și Iuliana Tudor, după ce au rămas fără emisiuni în grila de toamnă, la TV. Cum s-au reprofilat
10

de Redactia Tvmania,

Cu o uriașă experiență în televiziune, Teo Trandafir și Iuliana Tudor au aflat că nu mai au loc în grila de toamnă 2023 a posturilor la care au lucrat. Cele două vedete nu s-au dat bătute și s-au reorientat rapid. Iată cu ce se ocupă acum!

Emisiunea „Teo Show” a fost scoasă din grila Kanal D toamna aceasta, iar informația a fost confirmată de Teo Trandafir pentru publicația paginademedia. Show-ul era în grila postului TV din 2013, iar schimbarea a venit ca un șoc pentru telespectatori, dar cel mai probabil și pentru titrata vedetă. Mulți au considerat nedreaptă această situație, ținând cont de experiența, profesionalismul și, evident, carisma lui Teo.

Cu ce se ocupă acum Teo Trandafir și Iuliana Tudor

Dacă, la cald, nu a oferit prea multe detalii despre ce avea să urmeze în viața ei profesională, iată că în timp lucrurile s-au așezat, iar Teo lucrează, din nou, în mass media. Sursa citată a mai scris că vedeta colaborează acum cu postul de radio Impuls, care aparține tot trustului Dogan Media. Astfel, din 18 septembrie, Teo Trandafir s-a alăturat lui Mihai Hînda, la emisiunea „Bară la bară”, care se difuzează de luni până vineri, în intervalul orar 16.00-19.00.

Teo Trandafir și Mihai Hînda, la Radio Impuls

„Ne ştim de ceva vreme, suntem prieteni, avem acea chimie atât de necesară pentru că sentimentul de bine, de relaxare să se transmită şi celor care ne ascultă. Abia aştept să începem o călătorie frumoasă şi vă invităm să fiţi alături de noi, de luni până vineri, de la ora 16:00, la Radio Impuls”, a spus Teo Trandafir, înainte de începerea emisiunii, potrivit comunicatului de presă transmis de Dogan Media.

Teo TrandafirIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Cum a rămas Teo Trandafir fără emisiunea de la Kanal D

Potrivit publicației Cancan.ro, înainte de a rămane fără emisiune, cei de la Kanal D i-au propus lui Teo Trandafir alte 3 producții, însă vedeta le-ar fi refuzat. Conform sursei citate, contractul prezentatoarei este în continuare în vigoare datorită existenței unei clauze de reziliere în valoare de 120.000 de euro. Prin urmare, s-a ajuns la concluzia că vedeta va rămâne angajata trustului.

Emisiunea „Teo Show”, pe care Teo Trandafir o prezenta la Kanal D și care a fost difuzată timp de 10 ani la acest post de televiziune, a fost întreruptă brusc. Oficialii Kanal D au emis o declarație cu privire la această veste neașteptată, însă nu au dezvăluit motivele care au stat la baza acestei decizii. De asemenea, au subliniat că aceasta reprezintă doar o pauză și că aceasta continuă să fie vedeta postului Kanal D.

Rămasă fără emisiune, Iuliana Tudor predă lecții de folclor

După 23 de ani petrecuți la TVR, Iuliana Tudor s-a trezit, și ea, fără emisiune în grila de toamnă. Show-ul „Vedetă populară” a dispărut din programul postului național din rațiuni financiare. Iuliana a decis însă să-și folosească toată experiența acumulată în acest domeniu vast, folclorul, scena, divertismentul, pentru a șlefui tineri care își doresc o carieră în această industrie. Astfel, va preda cursuri și îi va învăța pe doritori, printre altele, cum să-și construiască repertoriul, cum să-și aleagă costumul tradițional reprezentativ sau cum să-și construiască un recital.

Iuliana Tudor a rămas fără emisiunea „vedetă populară”

„Am constatat în ultimii 20 de ani o nevoie acută de îndrumare în legătură cu tot ceea ce presupune construcția unei cariere în domeniul interpretării folclorului muzical din România. De-a lungul anilor, am primit nenumărate întrebări, atât de la tinerii artiști, cât și de la cei consacrați, legate de conținutul muzical artistic, de conduita scenică, de comunicare și marketing, în general, chestiuni care țin de dezvoltarea unei cariere în lumea folclorului.

De aceea am considerat că e momentul să mă implic. Cred că experiența acumulată în cei 25 de ani de televiziune, timp în care am construit generații întregi de artiști interpreți, reprezintă atuul meu principal pentru desfășurarea unei activități didactice. Din 27 septembrie vă aștept la cursuri, acolo unde ne vom întâlni, ne vom cunoaște și vom construi împreună!”, a anunțat Iuliana Tudor în social media și pe site-ul ei, iulianatudor.com, unde se fac și înscrierile.

Iuliana s-a reprofilat și merge înainte, după multe sacrificii pe care le-a făcut pentru televiziune. Invitată la podcastul lui Damian Drăghici, ea povestea cât de greu a fost acest drum. „Am renunțat la tot, cred că dacă nu aș fi renunțat la tot, nu ieșea așa. Am renunțat la prieteni, la timpul petrecut cu partenerul meu de viață, cu părinții mei. Am pierdut pe drum foarte mulți prieteni, am renunțat la mine.

iuliana tudorIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  5 / 10

Când spun la mine, eu nu mâncam, nu dormeam, nu fumam, beam Cola și cafea, doar atât. Au fost ani în care am și dormit în televiziune. Pentru Cerbul de Aur, îmi aduc aminte că am stat vreo trei nopți, vrei 72 de ore cu totul, nemâncată, nedormită, numai ca să am timp cu toate, ascultam muzică până cădeam alături de Elise Stan (realizatoare TVR). Cred că a fost travaliul necesar pentru ce sunt eu astăzi”, a explicat Iuliana Tudor la podcast. 

Citește și: Cum arată azi fiica lui Teo Trandafir. La 19 ani, Maia a captat atenția cu ultimele imagini surprinse

Citește și: Ce condiție a primit Iuliana Tudor când a debutat ca prezentatoare TV: „O să-ţi tăiem părul acesta lung”. EXCLUSIV

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton