; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cu ce se laudă „Distractis Show”

10 October 2011

I-am provocat pe Cătălin Mireuţă, Cristian Greţcu şi Silviu Petcu la un „test' de aptitudini fulger, ca să vedem care e reţeta noului produs al foştilor membri Divertis, „Distractis Show', programat duminică seara, la TVR 1. Cei trei şi-au luat „uneltele' şi s-au pus pe treabă. Iată ce-a ieşit.

După doi ani la Pro TV, Petcu, Greţcu, Mireuţă şi restul colegilor de la fostul „Land of Jokes' au bătut palma cu TVR 1 – pentru un singur sezon, deocamdată – debutând deja cu „Distractis Show'.

La ora la care citiţi aceste rânduri a fost difuzată şi a doua ediţie a emisiunii umoristice de 30 de minute, din care jumătate se suprapune cu „Serviciul Român de Comedie', show-ul foştilor colegi din Divertis conduşi de Toni Grecu, care a rămas la Pro TV.

La o şedinţă foto în care cei trei membri de bază ai echipei şi-au disputat portavocea şi au împărţit, graţioşi, croşee cu mănuşile din imagini, am vorbit despre această „rivalitate' (am pus ghilimele, ca să nu credeţi că semănăm vânt ca să culegem furtună), dar şi despre principalele ingrediente ale noii lor emisiuni.

Citeşte textul integral în revistă.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare