Homepage  / Vedete româneşti

Cu ce s-a ocupat Oana Moșneagu înainte de a deveni actriță. Cum a ajuns să locuiască în India: „Te îmbogățești inevitabil”

Cu ce s-a ocupat Oana Moșneagu înainte de a deveni actriță. Cum a ajuns să locuiască în India: „Te îmbogățești inevitabil”
16

de Cristina Țapu,

Oana Moșneagu este astăzi una dintre cele mai apreciate actrițe care fac parte din tânăra generație. Înainte de a deveni cunoscută publicului și a juca în telenovele, Oana a avut o meserie complet diferită. Iată detaliile!

Cu ce s-a ocupat Oana Moșneagu înainte de a deveni actriță

Oana Moșneagu a absolvit două facultăți, una dintre ele fiind cea de Limbi Străine. Inițial, după terminarea liceului, și-a dorit să urmeze o facultate de Actorie, dar părinții nu au susținut această alegere, ceea ce a determinat-o să își schimbe opțiunea.

În primul an de facultate, Oana Moșneagu a lucrat ca hostess la promovarea țigărilor. A renunțat la acest job după aproape doi ani și s-a angajat într-o multinațională ca organizator de evenimente pentru promovarea anumitor branduri de băuturi alcoolice.

Oana Mosneagu, imagini de la petrecerea burlacitelor din RomaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 16

Cu toate că avea un program solicitant, Oana Moșneagu a absolvit prima facultate, dar nu a intrat niciodată în domeniul respectiv. Visul ei cel mai mare era să devină actriță și mulți ani s-a simțit nesatisfăcută profesional.

Pe lângă jobul la multinațională, Oana Moșneagu a început să lucreze și ca model. Astfel, Oana a ajuns să locuiască în India timp de câteva luni. Cu toate că această experiență i-a îmbogățit cunoștințele culturale, nu a fost una fericită din punct de vedere financiar, căci Oana a revenit în România cu datorii, după cum ea însăși a povestit.

„Experiența a fost foarte tare. În sensul în care e o cultură atât de diferită și o climă atât de diferită, încât te îmbogățește inevitabil. Interacționezi cu oameni. Ca profesie, ca modeling, eram ca un chinez într-o fabrică. Eu de luni până vineri mă duceam să fac ședințele foto, pozam pentru niște site-uri de haine și mă schimbam de 100 de ori pe zi și mă întorceam la cazare. M-am întors pe minus. Eram datoare agenției că m-am întors după prima mea experiență de 3 luni de zile„, a povestit Oana, conform Revistei Viva!

Vlad Gherman și Oana Moșneagu s-au căsătorit pe 2 iunie 2024

Vlad Gherman și Oana Moșneagu s-au logodit pe 11 august 2023. Actorul a cerut-o în căsătorie pe aleasa inimii lui într-un mod aparte, romantic și demn de o piesă de teatru scrisă de William Shakespeare.

La începutul relației lor, Oana Moșneagu și Vlad Gherman au apelat la ajutorul unui terapeut de cuplu. Oana Moșneagu și Vlad Gherman au recunoscut că s-au aflat pe marginea prăpastiei. Din fericire, au reușit să ajungă la un compromis, iar pe 2 iunie s-au căsătorit în prezența familiei și a prietenilor.

Sursă foto: Instagram Oana Moșneagu

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton