Homepage  / Vedete româneşti

Cu ce s-a ocupat Nicoleta Luciu înainte de a deveni actriță și model. Cu greu și-ar fi imaginat-o cineva în asemenea ipostază

Cu ce s-a ocupat Nicoleta Luciu înainte de a deveni actriță și model. Cu greu și-ar fi imaginat-o cineva în asemenea ipostază
18

de Redactia Tvmania

Nicoleta Luciu este una dintre vedetele care nu mai necesită prezentare, fiind recunoscută și admirată în toată țara. Cariera ei s-a desfășurat pe diverse paliere, inclusiv ca actriță, model, și prezentatoare de televiziune, câștigând incontestabil admirația publicului.

Cu ce s-a ocupat Nicoleta Luciu înainte de a deveni actriță și model

Totuși, puțini sunt cei care știu că înainte de a deveni o prezență constantă pe micile ecrane, Nicoleta Luciu a avut alte planuri și o altă carieră în vedere, care ar fi schimbat radical cursul vieții sale.

Debutul Nicoletei Luciu în televiziune datează cu mai bine de două decenii în urmă, când a câștigat titlul de Miss România în 1999. A urmat o perioadă strălucitoare în care vedeta a jucat în cele mai populare telenovele românești și a fost prezentă în paginile revistelor de modă și cele mondene.

Cu frumusețea sa remarcabilă, a câștigat ușor inimile publicului din România. Cu toate acestea, a rămas o persoană modestă și elegantă, evitând scandalurile și certurile, indiferent de provocările cu care s-a confruntat.

Nicoleta Luciu va petrece Crăciunul împreună cu tatăl său. Vedeta și-a iertat tatălIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 18

Viața Nicoletei Luciu a avut și obstacole, așa cum a recunoscut ea însăși. Provine dintr-o familie care a trecut prin momente grele, iar copilăria ei a fost marcată de certurile dintre părinții săi și comportamentul nepotrivit al tatălui său. Un om dependent de băuturile alcoolice.

Înainte de a deveni celebră, Nicoleta Luciu s-a pregătit pentru o cu totul altă carieră decât cea pe care a abordat-o mai târziu. Potrivit propriilor mărturisiri, în tinerețe și-ar fi dorit să devină medic, motiv pentru care a urmat cursurile necesare pentru a avea o carieră ca asistentă medicală.

„Profesia de bază este de asistentă medicală, iar primii bani i-am câştigat când am făcut practică la Spitalul Universitar, Secţia Chirurgie. În paralel, făceam modelling şi mai câştigam nişte bani de la prezentări şi şedinţe foto. La castinguri mergeam cu metroul. M-a atras mai mult lumea showbizului, dar dacă aş fi rămas în domeniul medical, m-aş fi ambiţionat să intru la Medicină şi sigur aş fi profesat.”, a mărturisit aceasta.

Nicoleta a renunțat la televiziune și s-a mutat în Miercurea Ciuc

În anul 2012, ea și-a unit destinele cu Zsolt Csergo, un om de afaceri și alături de el are în prezent patru copii. Soțul ei își desfășura activitatea sa profesională în Miercurea Ciuc, departe de București, iar Nicoleta a făcut alegerea potrivită pentru binele familiei.

Fără niciun regret, a renunțat la cariera sa în televiziune și s-a mutat mai aproape de bărbatul căruia i-a promis iubire eternă.

Sursă foto: Instagram Nicoleta Luciu, Antena 1, PRO TV

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton