Homepage  / Vedete româneşti

Cu ce s-a ocupat Monica Davidescu înainte de a deveni actriță. Când și-a dat seama că vrea să fie pe scenă

Cu ce s-a ocupat Monica Davidescu înainte de a deveni actriță. Când și-a dat seama că vrea să fie pe scenă
9

de Roxana Mirea,

Monica Davidescu este una dintre cele mai îndrăgite actrițe de la noi. Ea a știut încă din liceu că își dorește să fie pe scenă, însă nu s-a simțit pregătiă să facă față „unui oraș mare și unei mulțimi de oameni necunoscuți” imediat după ce a promovat examenul de bacalaureat. Iată cu ce s-a ocupat Monica Davidescu înainte de a deveni actriță.

Ce meserie a avut Monica Davidescu înainte de a fi actriță

Monica Davidescu a știu încă din liceu că își dorește să devină actriță. Totuși, nu s-a simțit pregătită să dea la facultate imediat. Ea a povestit că a lucrat ca învățătoare și apoi s-a apropiat de lumea artistică, fiind dansatoare și model. După ce s-a simțit pregătită, Monica Davidescu a intrat și la facultate, iar în primul an l-a cunoscut pe soțul ei, Aurelian Temișan.

„Eram în clasa a 11-a când am hotărât că vreau să fiu în scenă. Nu aveam un plan. Nu știam cum am să ajung. Visam doar. Apoi am urmat cursul firesc al lucrurilor: bacalaureat și o vizită la facultate. Vizita m-a făcut să înțeleg că nu eram pregătită de viață să fac față unui oraș mare și unei mulțimi de oameni necunoscuți.

Am fost un an învățătoare în sat și apoi m-am apropiat de lumea artistică făcând figurație specială în emisiunea de Revelion ‘91-92 de la TVR. Acolo s-au legat lucrurile după cum a vrut destinul, am intrat în trupă de dans a Brândușei Novac, mi-am găsit o slujbă la un birou pentru a mă întreține.

Am învățat să exist în scenă prin dans, am trecut apoi la prezentare de spectacole și când m-am simțit cu adevărat pregătită am dat la teatru. Am intrat la facultate și chiar în primul an l-am cunoscut pe soțul meu. De atunci ne învățăm și ne sprijinim unul pe altul în lumea artistică”, a declarat Monica Davidescu pe impact.ro.

Ce-meserie-a-avut-Monica-Davidescu-inainte-de-a-fi-actrita-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Monica Davidescu, despre prietenele din lumea teatrului

În continuare, Monica Davidescu a povestit că are multe prietene bune mai în vârstă decât ea în lumea teatrului.

Am avut și am în continuare multe prietene bune mai în vârstă în lumea teatrului. De la fiecare am avut câte ceva de învățat. M-am apropiat mai tare de Ileana Stana Ionescu, de la care am învăţat multe trucuri de scenă cât am lucrat împreună în același spectacol. Am rămas prietene și îi mai vizităm pe soții Ionescu și astăzi, chiar dacă doamna Ileana nu a mai jucat de o bună perioadă de timp”, a mai povestit Monica Davidescu.

Sursa Foto: Facebook

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton