Homepage  / Vedete româneşti

Cu ce s-a ocupat Mihaela Rădulescu înainte să debuteze în televiziune. A muncit din greu încă de la 18 ani

Cu ce s-a ocupat Mihaela Rădulescu înainte să debuteze în televiziune. A muncit din greu încă de la 18 ani
22

de Cristina Țapu,

Mihaela Rădulescu nu mai are nevoie, astăzi, de vreo prezentare. A lucrat ani întregi în televiziune și a reușir să câștige simpatia publicului. Are o viață lipsită de griji în Monaco, însă drumul spre succes nu a fost unul lipsit de obstacole. Iată cu ce s-a ocupat vedeta înainte de a apărea pe micul ecran!

Cu ce s-a ocupat Mihaela Rădulescu înainte să debuteze în televiziune

Cu trei decenii în urmă, Mihaela Rădulescu a fost șofer de taxi. A depus eforturi considerabile pentru a-și câștiga cinstit existența și a se asigura că nu îi lipsește nimic, așadar nu a refuzat acest job.

„În perioada în care eram studentă la IEFS, câştigam un ban în plus făcând pe şoferiţa de taxi prin Regie. Nu luam decât bătrâni şi femei. Opream Oltcitul personal lângă ei şi întrebăm: „Nu vreţi să va duc eu?”. Eram „ilegalistă”, nu aveam acte pentru aşa ceva. Abia după Revoluție mi-am luat autorizaţia de taximetrist”, povestea Mihaela Rădulescu.

Mihaela Rădulescu, imagine de colecție alături de Arnold Schwarzenegger. Unde s-au întâlnitIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 22

Mihaela Rădulescu a debutat în industria televiziunii în 1995, acum 28 de ani, dar înainte de acest lucru a avut diverse ocupații și a depus eforturi considerabile pentru a-și atinge obiectivele.

Înainte de a se face cunoscută în lumea televiziunii, vedeta a fost instructor de gimnastică aerobică, a ocupat poziția de secretară pentru primul purtător de cuvânt al guvernului post-Revoluție, a fost șef de cabinet la Senat, director de festival Dakino, organizator și director adjunct al concursului internațional „Look of the Year” al agenției Elite.

Mihaela Rădulescu s-a angajat încă de la vârsta de 18 ani

Mihaela Rădulescu a avut întotdeauna ambiția de a reuși în viață. Astfel, a depus eforturi încă de la o vârstă fragedă pentru a-și transforma visurile în realitate și nu s-a lăsat niciodată învinsă. Vedeta a dezvăluit că începând cu vârsta de 18 ani, a fost independentă financiar și a lucrat asiduu pe parcursul timpului pentru a obține tot ceea ce deține acum.

„Lucram ca să trăiesc, ca să pot plăti o chirie și să mănânc, nu am cerut niciodată bani de la părinți, de la 18 ani și până în ziua de azi. Nu mă interesa ce muncesc, făceam doar calcule de buget și de ore în care să mai și dorm. N-am avut o tinerețe veselă și agitată, a fost un fel de fundație a ceea ce visam să fac, să devin, să construiesc. Am schimbat facultăți, joburi, case cu chirie, prietenii, până mi-am găsit drumul.

 Și… l-am găsit bine, cred. Eram altă generație, veneam din comunismul ăla cenușiu, aterizând brutal într-un curcubeu democratic. Greu de explicat azi, atunci era o luptă zilnică și eram foarte bine motivată să fac ceva cu viața mea, să-mi ajut familia, să-i fac să fie mândri de mine. Mi-a cam ieșit. Greu, sinuos, dar mi-a ieșit.”, povestea Mihaela Rădulescu, conform Cancan.

Care este secretul succesului profesional, conform Mihaelei Rădulescu

Mihaela Rădulescu a împărtășit și „secretul” succesului său profesional. Ea a recunoscut că a ajuns la poziția actuală printr-un efort susținut și intens.

Pe parcursul mai multor ani, vedeta și-a pus viața personală într-un plan secundar, concentrându-se în mod total asupra carierei sale. Rezultatele nu au întârziat să apară, iar Mihaela este mândră de deciziile pe care le-a luat.

„Muncesc ca un cal de tracțiune în orice proiect, de când mă știu, și cred că asta a fost mereu eticheta mea profesională. Te puteai baza pe mine, la orice oră și în orice context, pentru că nu știam altceva decât munca.

Toți prietenii mei mergeau seara în cluburi, plecau în weekenduri… Eu, nu. Pe mine mă găseai ziua și de multe ori noaptea, la studio.”, a dezvăluit fosta prezentatoare.

Sursă foto: Instagram Mihaela Rădulescu – PRO TV

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton