; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Colindatori

Cu ce programe speciale ne așteaptă de Sărbători postul de televiziune Digi 24

23 December 2018

De Sărbători, Digi 24 ne așteaptă cu Pink Martini, Corul Madrigal și cadouri nemaivăzute.

În ajun de Crăciun, Digi 24 aduce în casele românilor cele mai frumoase colinde tradiționale. Vestesc sărbătoarea, de la Castelul de lut din Valea Zânelor, talentații copii din Grupul Colindătorilor de la Sadu, de la ora 20:00. De la ora 21:00, ascultăm colindele celui mai renumit ansamblu coral românesc, Corul Național de Cameră Madrigal – Marin Constantin.

Prima zi de Crăciun începe la Digi 24 cu un material despre campania caritabilă Adoptă o scrisoare' care a pornit din România, dar a ajuns până peste hotare. Jurnal pentru copii (09:30) spune poveștile unor familii nevoiașe din Vaslui care, datorită generozității celor care s-au implicat în campanie, chiar se vor bucura de sărbători. Digicult (14:30) ne duce la Biblioteca Sfântului Sinod, într-un material despre credință, onoare și o comoară care i-a supraviețuit lui Ceaușescu. De la 16:30, la Jurnalul de Științe vedem cadourile hi-tech pe care și le-ar dori oricine – roboţi care fac ordine-n casă, maşini de spălat… de buzunar și papuci care parchează singuri.

În 30 decembrie, relaxarea începe cu Virgil Ianțu, invitatul lui Florin Negruțiu și Claudiu Pândaru, la emisiunea În fața ta (13:30). La Ca-n filme, de la 16:30, vedem prima parte a retrospectivei cinematografice a anului. Criticul de film Mihai Chirilov spune că 2018 că a avut debuturi reușite, deși i-au lipsit numele grele' de pe afișe. Dana Gonț și Bonton (17:30) ne poartă prin istoria modei festive și ne fac recomandări pentru ca masa de revelion să arate impecabil.

În ultima zi din an, urmărim la Ca-n filme (16:30) cea de-a doua parte a retrospectivei cinematografice a lui 2018 și rămânem cu Digi 24, pentru jurnalele de știri care traversează anii și ne arată cele mai spectaculoase focuri de artificii de pe mapamond.

Pășim în 2019 cu cele mai bune momente din emisiunea Tinerețe fără bătrânețe (10:30). La 2.0, Iulia Ionescu ne spune care au fost gadgeturile de top în 2018, dar ne dezvăluie și lansările lui 2019. La Sănătatea în bucate (12:30) învățăm cum se prepară cocktailurile Drăcoolea și Țuichini, iar la Bonton admirăm peisajele superbe ale Bucovinei și Maramureșului din Mocăniță. Încheiem seara spectaculos cu Pink Martini. Concertul difuzat în exclusivitate, de la ora 22:00, la Digi 24 include cântece de iarnă din Israel, Scoția sau Germania, colinde ucrainene, franțuzești, italiene și melodii celebre dedicate sărbătorilor.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare