Homepage  / Vedete româneşti

Cu ce probleme de sănătate se confruntă Maria Lungu după eliminarea de la Survivor All Stars: „Se întâmplă ceva cu mine”

Cu ce probleme de sănătate se confruntă Maria Lungu după eliminarea de la Survivor All Stars: „Se întâmplă ceva cu mine”
9

de Cristina Țapu,

Maria Lungu a fost eliminată din emisiunea Survivor All Stars după o lună jumătate petrecută în Republica Dominicană. Ajunsă înapoi acasă, Razboinica a discutat despre problemele cu care se confruntă.

Cu ce probleme se confruntă Maria Lungu după ce a fost eliminată de la Survivor All Stars

Maria Lungu a revenit în România după o participare de o lună și jumătate în competiția Survivor All Stars desfășurată în Republica Dominicană. Fosta concurentă de la Pro TV a fost eliminată într-una dintre edițiile anterioare, pierzând un duel crucial cu Alexandra Ciomag.

Cine este primul Războinic eliminat de la Survivor All Stars 2024. „Nu vreau să treacă nimeni prin ce am trecut eu” (9)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Acum, ea se află în țară și este activă pe rețelele de socializare, împărtășind prietenilor virtuali detalii despre provocările cu care se confruntă după cele șase săptămâni petrecute în Republica Dominicană, departe de familie. Concurenta se reface și nu și-a revenit complet, spre dezamăgirea prietenilor care insistă să o cheme în oraș pentru a petrece.

„Eu m-am trezit astăzi cu o grămadă de chestii pe față, de fapt le aveam deja, probabil din cauza lipsei de vitamine și a soarelui. În fine, sper să îmi treacă cât de curând posibil. Voiam să vă zic altceva… că eu nu mai am chef de pretreceri. M-au sunat prietenii zilele trecut și mi-au zis «hai la club», hai în oraș și eu le-am zis că «nu că la ora 23.00 trebuie să dorm». Se întâmplă ceva cu mine”, a dezvăluit Maria, pe pagina personală de Instagram.

Ce sumă de bani a primit Maria Lungu pentru participarea la concursul din jungla dominicană

Maria Lungu nici nu a ajuns bine în tabăra Faimoșilor că a și fost eliminată în urma unui duel. Maria Lungu și Alexandra Ciomag au fost cele două concurente care s-au luptat pentru a rămâne în competiție, însă Alexandra s-a dovedit a fi mai bine pregătită decât Maria.

Cu toate că a fost eliminată de la competiția de la Pro TV, Maria s-a întors acasă cu o recompensă financiară semnificativă pentru implicarea sa în aventura din Republica Dominicană.

Conform informațiilor, fosta concurentă ar fi beneficiat de aproximativ 4.000 de euro pe săptămână, iar perioada de ședere în competiție a fost de șase săptămâni. Astfel, suma totală estimată pentru participarea concurentei ar fi fost de 24.000 de euro, potrivit Redacția.

Sursă foto: PRO TV

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton