Homepage  / Vedete româneşti

Irinel Columbeanu face declarații despre boala fiicei sale. Ce diagnostic a primit Irina din partea medicilor

Irinel Columbeanu face declarații despre boala fiicei sale. Ce diagnostic a primit Irina din partea medicilor
9

de Redactia Tvmania

Irinel Columbeanu, ajuns la 66 de ani, trece prin clipe dificile. A rămas fără avere, se află internat la azilul în care tatăl său și-a dus ultimii ani din viață și nu-și poate permite să plătească taxele necesare pentru a locui aici pentru că are o pensie mică. Părăsit de prieteni și având singura fiică la mii de kilometri distanță, fostul om de afaceri suferă nespus. În plus, este îngrijorat și din pricina unei probleme pe care o înfruntă Irina.

Irinel Columbeanu, singur și uitat de prieteni

Irinel Columbeanu se confruntă cu o perioadă dificilă, fiind preocupat de starea de sănătate a fiicei sale, Irina, rezultată din relația cu Monica Gabor.

Fostul milionar de la Izvorani a discutat despre afecțiunea cu care se confruntă adolescenta atunci când a fost invitat să participe într-o emisiune online moderată de către Cristina Șișcanu, soția lui Mădălin Ionescu, în urmă cu mai bine de șase luni.

Irina locuiește în Statele Unite ale Americii cu mama sa și partenerul acesteia, Mr. Pink

Irina locuiește de ceva timp în Statele Unite ale Americii, împreună cu mama sa și partenerul acesteia, Mr. Pink. Decizia de a părăsi România a fost luată de comun acord de către Monica și Irinel, având în vedere bunăstarea fiicei lor.

În cadrul emisiunii Cristinei Șișcanu, Irinel Columbeanu a dezvăluit că fiica sa suferă de o afecțiune a pleoapelor. Din fericire, în Statele Unite ale Americii, ea a fost tratată de către cei mai buni medici în domeniu, iar starea sa de sănătate se află sub control.

Irinel Columbeanu, adevărul despre ajutorul primit de la Mr. Pink, iubitul Monicăi Gabor. Câți bani i-a trimis Irina (4)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

„Eu am fost de acord cu ceea ce îmi solicitase Monica și soțul ei, Mr. Pink, în legătură cu Irina. Lucrurile s-au întâmplat fiindcă așa a trebuit să se întâmple. Monica mi-a comunicat prin telefon că Irina este bolnavă, adică avea o afecțiune, șalazion se cheamă, și mi-a spus că a dus-o ea la un doctor foarte renumit acolo și că acel doctor nu vrea să o opereze pe Irina până nu îi prezintă o procură din partea tatălui.

Mi-a venit ideea să tipăresc acea procură, am semnat-o și am citit-o în fața camerei de luat vederi a telefonului meu, în limba engleză. I-am dat mesaj Monicăi și i-am spus că în legătură cu ce m-a rugat ea și Pink sunt de acord. Eu m-am gândit că o țară care este atât de permisivă este o țară în care Irina merită să crească”,  a declarat Irinel Columbeanu, conform Click!

Irinel Columbeanu nu este ajutat să plătească taxele necesare șederii la azil

Irinel Columbeanu a ajuns la azilul în care tatăl său și-a dus ultimii ani din viață. Este uitat de prieteni și nimeni nu pare să dorească să-i sară în ajutor pentru a putea plăti taxele necesare locuirii în azilul de la Ghermănești. Gigi Becali și Anamaria Prodan l-au acuzat de faptul că în anii de glorie a cheltuit nechibzuit, iar acum trebuie să plătească scump pentru atitudinea sa necugetată.

Irinel Columbeanu a infirmat că a primit propunerea din partea lui Mr. Pink de a se muta în Statele Unite ale Americii pentru a fi mai aproape de Irina. Pe de altă parte, fostul afacerist a recunoscut că singura care i-a întins o mână de ajutor, din punct de vedere financiar, a fost Irina, care i-a trimis suma de 200 de dolari.

Irina Columbeanu are planuri mari de viitor

După ce Monica Gabor și Irinel Columbeanu au divorțat, Irina Columbeanu a rămas în România. Ulterior, fetița s-a mutat definitiv în SUA, unde locuiește alături de mama ei. Adolescenta este implicată în multe proiecte la școală și se află printre primii elevi la învățătură.

În plus, fiica lui Irinel Columbeanu a găsit răspunsul la întrebarea „ce vrei să te faci când vei fi mare?” Irina Columbeanu știe clar ce carieră vrea să aibă. Adolescenta vrea să devină avocat.

Sursă foto: Arhivă TV Mania

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton